כיסוני בשר מהעולם

שתף עמוד:

מה שהתחיל ככופתאות זוכה בכל מקום בעולם לגרסה מקומית שהולמת את חומרי הגלם במקום,

אבל תמיד מדובר בבצק, שעוטף בעדינות מילוי שכולו חגיגה של טעמים.

בין אם מדובר באוכל רחוב עממי או בבישול גורמה של מיטב המסעדות,

תמיד מייצג סוג הכיסונים את המטבח המסורתי של אותו חבל ארץ – כך מזה עשרות ומאות שנים.

תפריט הסדנה
גוג'יזה

כיסוני בשר ממולאים בשר כבש

אמפנדה צ'ילאינית

במילוי אסאדו מפורק

 

פסטל מבצק פילאס

במילוי פטריות וכבדים, מוגש עם טחינה

 

גיוזה תחרה

במילוי עוף קצוץ, רוטב סויה ועירית

 

כיסון בצק

ממולא בתבשיל אנטריקוט עם זרעי שומר, בצל ועגבניות לצד צלע טלה

 

בננה לוטי

עלי סיגר במילוי בננטה , קוקוס, שוקולד – סגורים ככיסון ומוגשים ברוטב טופי

 

בהנחיית השף: אביתר חורי

אביתר חורי, בעל ניסיון של 10 שנים בתחום הסושי, אותו צבר כשעבד במספר מסעדות אסייתיות ברחבי הארץ. עוסק בייעוץ קולינרי ובניית תפריטים למסעדות, מפיק אירועי סושי ומעביר סדנאות סושי. כיום, אביתר הוא השף והבעלים של חברת sushi-boo.

לעמוד השף >
12 תגובות
דירוג ממוצע: 4.9
הדס שליט צפריר
2020-02-28 16:18:40
היה מלמד, טעים ומהנה!!
ההסברים היו טובים, איזון בין הסבר להתנסות, הכל היה מוכן כהלכה לסדנה ועדי והסו שף (סליחה ששכחתי את שמה) היו נהדרים
תודה!
ראות גרשוני
2020-02-28 15:28:40
סדנא מגוונת בטכניקות ועשירה בטעמים.
ענת ועדי היו מקסימים!
פרדי דותן
2020-02-28 14:37:18
נחמד מאד.שף מצויין אוירה נעימה וחברית
מורן ואביעד כהן
2019-12-27 14:42:39
הסדנה מגוונת מבחינת הסוגים, השף מסביר מצוין, התנסנו בהכנה של כל הסוגים. היה כייף וטעים :)
ליטל
2019-12-27 14:38:03
סדנה מעולה! היתה לנו חוויה נפלאה והכי חשוב, טעימה!
ניתאי עמיאל
2019-12-27 14:33:26
היה אש
קקון אסתר
2019-12-27 14:32:24
מושלם מובן וטעים
אורלי שומרון
2019-12-06 14:38:49
היה פשוט מדהים וכיף עדי שורץ היה פשוט אחת הטובים ואם לא הטוב ביותר! היה טעים ומעשיר מחכים ללכת לסדנאת המבורגר שלו תודה רבה לעדי היקר
מוטי עזריה
2019-12-06 14:34:53
סדנא מעולה. אחלה שף מורה מצויין בטוח חוזר לעוד סדנאות תודה
רחלי טופז
2019-12-06 14:34:09
שף מקצועי ,,מסביר באופן ברור את הנלמד,,מקווה להגיע לסדנאות נוספות
רחלי תורגמן
2019-12-06 14:33:03
מושלםםם והשף הכי נחמד שיש!!
דניאל דרעי
2019-08-02 16:41:02
היה סדנא מעולה מעניינת וטעימה.. אביתר השף היה מעולה ונתן דגש לכל שאלה.. בנוסף נתן לנסות כל מנה ממבחר המנות הטעימות ולקחת הביתה מה שנשאר..נהננו מאוד! תודה לאביתר!
חשוב לדעת על הסדנה:

* הסדנה מתקיימת בהתאם להנחיות משרד הבריאות (מתכונת קורונה) הרבלנטיות ביום הסדנה. יש להגיע חבושים במסכה. כפפות יסופקו ע"י 4Chef בכניסה לסדנה. ההשתתפות בכפוף למילוי הצהרת בריאות מקדימה. פירוט מתכונת הסדנאות ב 4Chef ע"פ הנחיות משרד הבריאות - בדף הבית שלנו בתפריט למטה "סדנאות בישול - מתכונת קורונה".
* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.