Go TOP

אספקה עד 5 ימים  – בתקופת החג יתכנו עיכובים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש"ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    צור קשרצור קשר User שלום אורח, התחבר
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
    add to wishlist
    רשימת המועדפים שלך ריקה
    התחל בקניה

    ים יבשה // סדנת גורמה

    שתף עמוד:

    סדנת בישול בנושא דגים וירקות בהובלת שרון גבאי, שפית מנוסה. מבעלי מסעדת "לימאני ביסטרו" בנמל קיסריה.

    דגים נאים ומבושלים בשלל צורות מאפיינים את שווקי האוכל השווים ביותר בעולם, ולא רק! בסדנה יחודית זאת של טעמי ים נלמד כיצד להכין את מאכלי הדגים הנבחרים, תוך שילוב של טכניקות אסיאתיות ואירופאיות,

    מסורתיות וחדשניות.

    נחשוף את סודות הטיפול בדגים וכמובן נטעם מהמאכלים הטריים והמשגעים שנבשל יחד.

    בסדנה משולבים טיפים לגבי סוגי ובחירת הדגים האיכותיים והמתאימים וכן לגבי הכנתם בשיטות שונות: כבישה, בישול, אפייה, צלייה. והכל לצד ירקות טריים וסודות תיבול מיוחדים!

    תשומת לב מיוחדת תינתן לאיכות המרכיבים, לטריותם ולשמירה על טעמים טבעיים. שיטות הבישול שיילמדו הינן פשוטות וקלות, כך שגם מי שאינו בעל ניסיון בבישול יכול להשתתף, ליהנות ולהצליח.

    תפריט הסדנה
    מנת פתיחה - סיגר פטה פיסטוק

    בתוספת עגבניות מיובשות על יוגורט ונענע

     

    סביצ'ה דג פרי העונה וכוסברה

    על קרם כמהין וגבינה בושה

    טטאקי טונה

    על גרניטת דובדבנים וליים

    דלעת כבושה

    גבינת מנצ'גו, פלחי הדרים ושקדים קלויים

    פילה מוסר

    צרוב על פירה באטר ושומר בחמאת תפוז

    שוט מוחיטו
    ארטישוק ירושלמי

    על קרם כמהין וגבינת בושה

    קולורבי וסלקים שרופים

    על קציפת לבנה ודואה אגוזים

    קרעי לברק

    על סלט חם של מנגולד לימון וזעתר

    פנקוטה יוגורט
    מנת פתיחה - סיגר פטה פיסטוק

    בתוספת עגבניות מיובשות על יוגורט ונענע

     

    שוט מוחיטו
    סביצ'ה דג פרי העונה וכוסברה

    על קרם כמהין וגבינה בושה

    ארטישוק ירושלמי

    על קרם כמהין וגבינת בושה

    טטאקי טונה

    על גרניטת דובדבנים וליים

    קולורבי וסלקים שרופים

    על קציפת לבנה ודואה אגוזים

    דלעת כבושה

    גבינת מנצ'גו, פלחי הדרים ושקדים קלויים

    קרעי לברק

    על סלט חם של מנגולד לימון וזעתר

    פילה מוסר

    צרוב על פירה באטר ושומר בחמאת תפוז

    פנקוטה יוגורט
    שרון גבאי
    בהנחיית השפית: שרון גבאי

    שרון גבאי, שפית ובעלים של מסעדת לימאני ביסטרו שבנמל קיסריה.

    שרון יועצת קולינרית ומפתחת תפריטים למסעדות בהקמה ובעלת ניסיון של שני עשורים במטבחים, בעברה כתבת אוכל בערוץ 10 ובynet.

    שרון מאמינה במתכונים על בסיס חומרי גלם מקומיים וטריים שעושים לנו הרבה כבוד, אהבתה הגדולה היא לחלוק את הידע שלה עם כולם ללא סודות.

    לעמוד השף >
    חשוב לדעת על הסדנה:

    * ביום הסדנה תהנו מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (ללא כפל הנחות). * משך סדנת בישול: כ- 3 שעות. משך סדנת אפייה: כ- 3-4 שעות. * בסדנה כ 10-20 משתתפים. תבוצע חלוקה לקבוצות וכל קבוצה אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה. * השתתפות בסדנה - בגיל המתאים בלבד * במהלך / בסיום הסדנה תיערך סעודה עם כל המנות שהוכנו (לא תתאפשר הוצאת מזון מהסדנה - התאם להנחיות משרד הבריאות) * מומלץ להגיע עם נעליים סגורות ושיער אסוף.
    * כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
    * רגישות למזון: מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, הוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד וכן נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתפ/ת בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב [email protected] בעת ההרשמה. לא ניתן לבצע התאמות למתכונים לפני או במהלך הסדנה עצמה.
    * לא ניתן לבצע שינויים במנות בהתאמה אישית.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות. כן יתאפשר לכם להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).
    10 תגובות
    דירוג ממוצע: 5
    סהר אשכנזי
    2025-03-22 13:38:56
    סדנא מעולה, מעשירה ומעניינת
    זהר בר אור
    2025-03-21 21:16:32
    סדנה מצוינת. שרון היתה מקסימה ומקצועית. האווירה היתה טובה. נהניתי מאוד
    אסף רגב
    2024-12-27 07:45:20
    סדנה מעולה, מושקעת, חומרי גלם טובים שאת חלקם לא הכרתי (פינגר ליים). הרבה טיפים והכי חשוב השפית שרון מעולה.
    זו לא סדנה ראשונה שלי אצלכם ושרון בין השפים הטובים שלכם אם לא הכי טובה !
    רון
    2024-12-27 04:05:04
    שרון מקצועית ומעניינת. התפריט היה טעים ובמהלכה הסבירה כל מנה ומנה נתנה דגשים והערות.
    מומלץ וטעים!!!
    אורנה קורנגולד
    2024-12-03 16:42:06
    הי
    השתתפנו אתמול בסדנה בהנחיית איתן ששון המעולה. המתכונים היו מעולים וטעימים. איתן היה נפלא ומנחה נעים ומקצועי. הייתה אוירה טובה עם הצוות שלכם וגם עם כל המשתתפים. למדנו המון ואין ספק שניישם בבית. תודה רבה
    אורנה ודודי
    און זיגדון
    2024-12-03 12:18:48
    היה כיף, מלמד וטעים
    2024-06-15 22:29:28
    שרון מעולה. היה טעים ונעים. למדנו המון
    מיכאל
    2024-05-03 22:01:07
    סדנה מצויינת ממליץ בחום. הרבה מנות מקוריות ומעניינות. מושלם למי שאוהב דגים
    שושי ראט
    2024-03-04 08:47:13
    הייתה סדנא נפלאה עם הרבה חומרי גלם משובחים ושרון גבאי מקסימה
    לילך גזית
    2024-03-02 08:36:22
    שרון היתה מקסימה! המנות היו טעימות מאוד! למדנו טכניקות חדשות והעשרנו את הידע שלנו. תודה רבה!

      קבוצת הוואטספ השקטה של 4Chef תהיו הראשונים לדעת על מקומות פנויים בסדנאות ועדכונים חמים!
      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!