זכרונות מדרום אמריקה

שתף עמוד:

כולם רוצים לחזור לטיול הגדול של אחרי הצבא לנופים הטעמים והריחות.

זכרונות מדרום אמריקה תחזיר אותכם לשבילים של בוליביה עם אומיטאס חם דרך פרו עם סביצה רענן ,פיקדיליו צ׳ילאני חריף עד למילנזה, נמשיך עם אמפנאדס ארגנטינאי מנחם ונסיים את הטיול עם בריגדיירוס מיתולוגיים.

 

תפריט הסדנה
סביצ'ה סלמון

בנגיעות אבוקדו

אימפנדס

במבחר מילויים

פ'יזואדה

תבשיל שעועית שחורה ובשר צלעות מוגש עם אורז לבן

מילנזה

שניצל בקר מוגש עם לימון בצד

אומיטאס

כדורי עוף ותירס מאודים בעלי תירס

סלט קינואה

צבעוני ומרענן

פיקדיליו

תבשיל חריף של בשר טחון ושקדים קלויים על אורז לבן

בריגדיירוס

כדורי שוקולד בציפוי קוקוס

בהנחיית השף: חיים דהאן

חיים דהאן נדבק בחיידק המסעדנות בעת לימודיו לתואר ראשון בתקשורת.

בחיפוש אחרי עבודה בה יוכל להטביע את חותמו היצירתי,הגיע לעבודה במסעדת פסטה מיה.

לאחר מכן המשיך ועבד במסעדת קלואליס תחת השף ויקטור גלוגר, במסעדת מיט בר של יענקלה שיין המנוח,

יועזר בר יין של שאול עברון וכן במסעדות תחת ארז קומרובסקי וחנן עזרן.

חיים מדריך בסדנאות בישול ב 4Chef וכן פועל כשף באירועים פרטיים.

לעמוד השף >
4 תגובות
דירוג ממוצע: 5
אורלי הראל
2020-01-15 20:16:40
מנחי הסדנה נתנו טיפים ומתכונים נהדרים והיו אדיבים וסבלניים לכל השאלות של המשתתפים. היה כיף גם להכין ולטעום ושמחנו לקחת קצת הביתה. מומלץ בחום
אילנית הירש
2020-01-14 10:30:02
פעם ראשונה שלי בסדנה. היה ממש כיף וכמובן גם טעים! המנות מגוונות ולא שגרתיות ואני מרגישה שהם פתחו לי את הראש להכין דברים נוספים טעימים בבית.
טל זייגנר
2020-01-13 22:31:00
סדנה מהממת! מומלץ בחום
רוזי פליק
2019-11-15 18:07:33
מעניין, נעים, מקצועי, טעים. נהנתי מאוד מהחוויה. תודה רבה לחיים השף ולסתיו המקסימה.
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.