גבינות טבעוניות

שתף עמוד:

גבינות טבעוניות - לא לטבעונים בלבד! ללמוד מן היסוד כיצד להכין גבינות וממרחים מאגוזים.

בסדנה זו נלמד על תהליכי התסיסה בגבינה טבעונית ונכין מגוון מנות מן המטבח החלבי על טהרת הצומח בלבד, שישאירו חשק לעוד...

מומלץ ומתאים לאלרגיים לחלב ורגישים ללקטוז. 

תפריט הסדנה
פיצה טבעונית

עשויה קמח כוסמין וגבינת קשיו

חלב שקדים

נלמד להכין חלב שקדים בעצמנו

גבינת ריקוטה
חמאה

למריחה ולאפייה

סלט קפרזה וכמו-צרלה

סלט עגבניות ועשבי תיבול

קרקרים

עשויים ציפת שקדים

גבינת לאבנה
בלינצ'ס גבינה ופירות יער
בהנחיית השפית: מיכל פלג

חיה ונושמת את נושא התזונה הטבעונית הבריאה, ומקימת בוטיק הגבינות והקינוחים הטבעוניים MICOL'S. 

 

האהבה לעולם הצומח מהווה למיכל את הבסיס המקצועי וההשראה. 

 

סדנאות הבישול של מיכל הן הדרך שלה לחלוק את הידע שרכשה ולעזור לאנשים להתקרב לטבעונות ולראות שזו איינה פשרה, אלא בחירה באורח חיים מופלא ואנין טעם, מלא במשמעות וחיבור מלא לחיים בריאים. 

לעמוד השף >
20 תגובות
דירוג ממוצע: 4.8
2019-09-15 21:14:48
היתה סדנה חוויתית, מיכל המדריכה היתה מצויינת למדנו הרבה ומקווים ליישם בבית. מקווים לסדנת המשך.
מריה
2019-02-18 16:05:44
היה נפלה, נהנתי מאוד מהסדנא, למדתי המון, היה מאוד טעים וכייף! מיכל היתה מקסימה ומקצועית.
ממליצה בחום!
שגיא רוזמן
2019-02-15 20:55:54
שילוב של טעים ומעניין. מאוד נהנינו :)
אתי כהן ופל
2018-10-02 23:14:09
היה כיף מאוד ממש תענוג. מיכל המקסימה העבירה את הסדנה בצורה נעימה וחווייתית. עינת הסושף הפלפלית עזרה וסייעה בכל הנדרש וגם הצחיקה אותנו. נהננו מאוד אני ואחותי! ממליצה מאוד!
2018-10-02 22:36:48
הייתה סדנה ממוקדת ופרקטית, אין ספק שיצאתי עם הרבה מידע ובטוחה שאיישם בקרוב...
נשמח בהמשך לסדנה למתקדמים.
דייזי קרצ'מר
2018-09-17 12:07:37
נהנתי מאוד מהסדנה. היה הרבה מה ללמוד במקרה שלי כי אני לא טבעונית. מיכל פלג פשוט נהדרת. ואני מתכוונת להכין את המתכונים.
מריה
2018-07-28 17:15:26
כל כך נהנתי ולמדתי המון בהיותי אז בתחילת דרכי בעולם הטבעונית, הסדנה מלאה בתוכן, יש גם סיפור אישי והמנחה בן אדם כל כך נעים!
קטיה
2018-03-22 18:27:12
היה מעולה, מומלץ לטבעונים ולחובבי אגוזים בכללי. הסדנה מאירת עיניים ומעשירה בידע ומתכונים ממש יצירתיים וטעימים.
2018-03-22 08:09:46
היה נפלא, מלא השראה
מריה אדמסקי
2018-03-21 21:45:49
וואווו! אין מילים לתאר כמה אהבתי!
איריס עירון
2017-09-26 22:05:36
היה מצויין מיכל מאוד יעילה, רהוטה, וסובלנית נהננו מאוד!
מצפים לסדנאת המשך!!
איתי עירון
2017-09-26 21:43:23
היה ממש כיף, מלמד, וטעים!!! כשיהיה קורס המשך, אני נירשם!!
בלהה ב.
2017-09-26 21:43:10
סדנא מעולה. טעמים עשירים, מנחה מרתקת, חייכנית ואנרגטית. ענתה לכל השאלות בשמחה ותרמה ידע רב!
נשמח לסדנאות טבעוניות נוספות!
דפנה בן יהושע
2017-09-26 21:32:37
היה מעולה! נעים, טעים ומחכים, מיכל העבירה את הסדנה בצורה מקצועית, מדויקת ונעימה, והיה פשוט לעקוב אחר ההוראות ולהשתתף. גם התוצרים הסופיים היו משובחים ואני בטוחה שלפחות את חלקם אכין גם בבית. מומלץ בחום!
יואב עינהר
2017-08-31 11:31:13
בתור ״לא טבעוני״ ששוקל מעבר הדרגתי לתזונה נטולת בשר חלב וביצים, היה לי חשוב להתנסות ולהבין את התהליכים בבישול. לגלות מה מוצא חן בעיני, ומה פחות.
הסדנא מאד מעשירה, התנסותית ומשביעה!
מיכל פלג מעבירה אותה בנינוחות וקלילות. קשובה כל הזמן ומרעיפה ידע.
פשוט כיף
מיקי מור
2017-08-29 23:12:27
סדנה מצוינת. מיכל עם ידע רב ומתכונים מצוינים. היה טעים מאוד !


דנה זמיר
2017-08-29 22:14:16
הסדנה הייתה מעשירה וכייפית. הזדמנות ללמוד עוד דברים טבעוניים טעימים.
מיכל מקסימה, רואים שהיא למודת ניסיון וידע
ליטל
2017-08-29 21:33:33
מיכל מקסימה. מרימה את האנרגיות כשנופלות, מג׳נגלת בין המתכונים ובין האנשים, זמינה לשאלות. אחלה מתכונים, דברים שתמיד פחדתי לנסות. למדתי המון! תודה :)
אבישג גורדין
2017-06-24 13:09:01
השתתפתי בסדנה בקרליבך והתרשמתי מאד. גם מהמגוון הגדול של המתכונים, גם מכך שעשינו כל שלב בעצמנו בכל המתכונים אבל הכי הרבה ממיכל בעצמה. הידע, הצניעות, העדינות- תענוג ללמוד ממנה.
אילת שחם
2017-06-22 09:38:15
הגעתי לסדנה של מיכל לפני כחודש עם ביתי שהיא טבעונית. אני לא טבעונית אבל נמנעת ממוצרי חלב כבר 10 שנים עקב רגישות. ולמרות שחלב ומוצריו לא בתפריט שלנו, מעולם לא ניסיתי להחליפו במוצרים בהכנה בייתית. פשוט נאלצתי להימנע ממזונות שונים.
הופתעתי לגלות כמה פשוט לייצר תחליפי גבינות מאגוזים, שקדים וסויה. הופתעתי עוד יותר ממגוון המאכלים והיצירתיות שהתחליפים מאפשרים.
מיכל עצמה מעבירה את הסדנה בזרימה, בנעימות וסופר מקצועיות.
היה לנו ערב מרגש וכייפי של אמא ובת בחיבור לתזונה אחרת וחדשה.
ממליצה בחום!
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.