Go TOP

אספקה עד 5 ימים  – בתקופת החג יתכנו עיכובים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

צור קשרצור קשר User שלום אורח, התחבר
0 icon cart 0.00
מוצר
סה״כ
כמות
מחיר סופי: 0.00
חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
add to wishlist
רשימת המועדפים שלך ריקה
התחל בקניה

בשר, יין בטעם איטלקי // סדנה קולינרית

שתף עמוד:

סדנת "בשר, יין בטעם איטלקי" מזמינה אתכם למסע קולינרי מיוחד במינו, בו נשלב בין טעמים עמוקים של איטליה עם יין ישראלי מובחר מיקבי רמת הגולן.

במהלך הסדנה נצלול לעולם המטבח האיטלקי הבשרי, עם מנות עשירות שיכולות להפוך כל ארוחה לחוויה בלתי נשכחת.

נפתח בפוקצ׳ה עם ממרח בזיליקום ושום, המשלבת את הרעננות של העשבים עם האפייה הטרייה.

נמשיך עם ניוקי תפוחי אדמה רך ברוטב ראגו בשרי עשיר, שנבשל באיטיות למקסימום טעמים.

לאחר מכן, ניצור פפרדלה ביתית, אותה נשלב עם דג ים מאודה, עגבניות צלויות, שום, בזיליקום וגרידת לימון – למנה עם ניחוח ים-תיכוני מרענן.

לא נפסח על סלט מרענן של ארטישוק ושעועית ירוקה עם אורוגולה בויניגרט שמן כמהין, שישלים את טעמי הבשר.

למנה עיקרית, פורקטה עגל - גלילות עגל ממולאות קרם פטריות וחזה אווז. את הסעודה נסיים עם קינוח זביון מוסקט על קוביות אגס מבושלות ביין וסוכר, יחד עם בצק עלים מסובב ומסוכר שיסגור את הארוחה במתיקות אלגנטית.

תפריט הסדנה
סנגרייה חמה
פוקצ׳ה ממולאת בממרח בזיליקום ושום
פפרדלה עם פלייקס של דג ים מאודה ועגבניות צלויות, שום ובזיליקום וגרידת לימון

פסטת ביצים שנכין במקום

סלט ארטישוק ושעועית ירוקה

עם אורוגולה בויניגרט שמן כמהין

מנת פתיחה של ברוסקטה עם עגבניות בתיבול שמן זית ובלסמיקו
ניוקי תפא עם ראגו בשר
פורקטה עגל

גלילות עגל במילוי קרם פטריות בניחוח מעושן 

זביון מוסקט על קוביות אגס מבושלים ביין וסוכר

מוגש עם בצק עלים מסובב ומסוכר

סנגרייה חמה
מנת פתיחה של ברוסקטה עם עגבניות בתיבול שמן זית ובלסמיקו
פוקצ׳ה ממולאת בממרח בזיליקום ושום
ניוקי תפא עם ראגו בשר
פפרדלה עם פלייקס של דג ים מאודה ועגבניות צלויות, שום ובזיליקום וגרידת לימון

פסטת ביצים שנכין במקום

פורקטה עגל

גלילות עגל במילוי קרם פטריות בניחוח מעושן 

סלט ארטישוק ושעועית ירוקה

עם אורוגולה בויניגרט שמן כמהין

זביון מוסקט על קוביות אגס מבושלים ביין וסוכר

מוגש עם בצק עלים מסובב ומסוכר

קרן סגל
בהנחיית השפית: קרן סגל

קרן סגל למדה בבית הספר המקצועי לבישול באיטליה "Italian Culinary Institute ICI" שם למדה לעומק את יסודות המטבח האיטלקי לגווניו ונפלה בקסמו.

קרן צברה ניסיון עשיר במטבח הצרפתי, במטבח האורגני ובמטבח האיטלקי בארץ ובחו"ל.

מזה שנים זוכות סדנאות המטבח האיטלקי של קרן ב 4Chef, לביקוש גבוה מאוד ולרמה גבוהה של שביעות רצון.

לעמוד השף >
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה תהנו מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (ללא כפל הנחות). * משך סדנת בישול: כ- 3 שעות. משך סדנת אפייה: כ- 3-4 שעות. * בסדנה כ 10-20 משתתפים. תבוצע חלוקה לקבוצות וכל קבוצה אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה. * השתתפות בסדנה - בגיל המתאים בלבד * במהלך / בסיום הסדנה תיערך סעודה עם כל המנות שהוכנו (לא תתאפשר הוצאת מזון מהסדנה - התאם להנחיות משרד הבריאות) * מומלץ להגיע עם נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* רגישות למזון: מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, הוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד וכן נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתפ/ת בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב [email protected] בעת ההרשמה. לא ניתן לבצע התאמות למתכונים לפני או במהלך הסדנה עצמה.
* לא ניתן לבצע שינויים במנות בהתאמה אישית.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות. כן יתאפשר לכם להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).

    קבוצת הוואטספ השקטה של 4Chef תהיו הראשונים לדעת על מקומות פנויים בסדנאות ועדכונים חמים!
    whatsapp

    הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!