בשרים שאוהבים

שתף עמוד:

מנות בשר שאינן המנות הסטנדרטיות והמוכרות. מנות שוות שיזכירו לכם את מה שאכלתם בטיול או במסעדת בשר שלא תשכחו...

בואו ללמוד אך להכין את כל אלה אצלכם במטבח. נכיר את התבלינים, הרטבים והסלטים המיוחדים שיוצרים יחדיו חגיגה בצלחת.

תפריט הסדנה
גלגל שאוורמה ביתי

מוגש עם סלט קצוצים וטחינה אדומה של עגבניות שרי

טאקו של פסטרמה בעישון ביתי

בניחוח קרמל ותה עם פפריקה מעושנת. מוגש עם סלטון חמצמץ ועשבי תיבול

שיפודי טלה עם מרווה, בצלים ומלון טרי

לצד סלט כוסמין וירקות

מעורב ירושלמי של פרגיות, כבדים ולבבות

מוגש עם פיתה מרדומה ועגבניות

עראייס במילוי בשר טלה

בתיבול ראס אל חנות צנובר ופיסטוק מוגש עם צ’ימיצ’ורי דבש וטחינה שיפקה.

לקינוח שכבות פירות אדומים מוס עוגיות וקריספי קדאיף
גלגל שאוורמה ביתי

מוגש עם סלט קצוצים וטחינה אדומה של עגבניות שרי

מעורב ירושלמי של פרגיות, כבדים ולבבות

מוגש עם פיתה מרדומה ועגבניות

טאקו של פסטרמה בעישון ביתי

בניחוח קרמל ותה עם פפריקה מעושנת. מוגש עם סלטון חמצמץ ועשבי תיבול

עראייס במילוי בשר טלה

בתיבול ראס אל חנות צנובר ופיסטוק מוגש עם צ’ימיצ’ורי דבש וטחינה שיפקה.

שיפודי טלה עם מרווה, בצלים ומלון טרי

לצד סלט כוסמין וירקות

לקינוח שכבות פירות אדומים מוס עוגיות וקריספי קדאיף
בהנחיית השף: עדי שוורץ

עדי שוורץ, סיים לימודיו בתדמור בהצטיינות ועבד כשף מוביל במסעדות "תכלת", "חוות דרך ארץ", "פאביו" ועוד. עדי בעל ניסיון של כ-9 שנים בהעברת סדנאות בישול לפרטיים ולקבוצות ומתמחה בבשרים, בישול איטלקי, אסייתי וים תיכוני.

לעמוד השף >
8 תגובות
דירוג ממוצע: 5
לידור חסון
2020-07-11 22:35:01
המדריך עדי מקסים ומצחיק העביר את הסדנה בכייף ובצורה ברורה ומהנה, לומדים ממנו המון, והמנות שמכינים טעימות ומעניינות, אחת הסדנאות הטובות שעשינו! ממליצה בחום!
מני אייל
2020-07-10 15:01:45
וואו איזו סדנה, השף עדי מוכשר ברמות, האוכל טעים בטירוף ויצרתי, שווה שווה שווה
דניאל מילשטיין
2020-07-10 14:59:41
אווירה מעולה
צוות מדהים
אוכל מצויין

10/10
אביה טורגמן
2020-07-10 14:59:13
שף מצויין. מעביר את הסדנה בכיף, עונה על שאלות, מצחיק, עוזר.
אוכל ותפריט מצויין
דוד צאולקר
2020-06-20 00:19:23
הייתה סדנא טובה ומעולה, השף היה מקצוען אמיתי, והאוכל היה טעים וחוויתי, נהנתי מכל רגע.
אופיר בוכמן
2020-06-19 19:14:25
נהננו מאוד ושבענו בסדנא :)
מיקי וינקלר
2020-06-19 14:35:04
אחת מהסדנאות השוות ביותר שהינו, אין על עדי והסדנאות שלו, זו פעם שניה שאנחנו מגיעים לסדנא של עדי והסדנאות שלו מנצחות בשילוב של חוייה, התנסות, למידה, וכיף אמיתי. תודה עדי אתה כל פעם מפתיע והאוכל כל כך טעים ומיוחד, תמשיך להפתיע עם עוד סדנאות אנחנו בטוח נגיע.
מירי ושמעוןהרשרו
2020-06-19 14:32:37
היה ממש מהנה. מקצועי ומשפחתי עם דגש על הפרטים הקטנים ביותר. הסבר מלא..שירות אדיב ומפנק
חשוב לדעת על הסדנה:

* הסדנה מתקיימת בהתאם להנחיות משרד הבריאות (מתכונת קורונה) הרבלנטיות ביום הסדנה. יש להגיע חבושים במסכה. כפפות יסופקו ע"י 4Chef בכניסה לסדנה. ההשתתפות בכפוף למילוי הצהרת בריאות מקדימה. פירוט מתכונת הסדנאות ב 4Chef ע"פ הנחיות משרד הבריאות - בדף הבית שלנו בתפריט למטה "סדנאות בישול - מתכונת קורונה".
* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.