בשרים שאוהבים

19.06.20 יום ו׳ 10:00
מודיעין - ישפרו (רח' המקצועות 16)
מעשית
?
שתף עמוד:

מנות בשר שאינן המנות הסטנדרטיות והמוכרות. מנות שוות שיזכירו לכם את מה שאכלתם בטיול או במסעדת בשר שלא תשכחו...

בואו ללמוד אך להכין את כל אלה אצלכם במטבח. נכיר את התבלינים, הרטבים והסלטים המיוחדים שיוצרים יחדיו חגיגה בצלחת.

תפריט הסדנה
גלגל שאוורמה ביתי

מוגש עם סלט קצוצים וטחינה אדומה של עגבניות שרי

טאקו של פסטרמה בעישון ביתי

בניחוח קרמל ותה עם פפריקה מעושנת. מוגש עם סלטון חמצמץ ועשבי תיבול

שיפודי טלה עם מרווה, בצלים ומלון טרי

לצד סלט כוסמין וירקות

מעורב ירושלמי של פרגיות, כבדים ולבבות

מוגש עם פיתה מרדומה ועגבניות

עראייס במילוי בשר טלה

בתיבול ראס אל חנות צנובר ופיסטוק מוגש עם צ’ימיצ’ורי דבש וטחינה שיפקה.

לקינוח שכבות פירות אדומים מוס עוגיות וקריספי קדאיף
בהנחיית השף: עדי שוורץ

עדי שוורץ, סיים לימודיו בתדמור בהצטיינות ועבד כשף מוביל במסעדות "תכלת", "חוות דרך ארץ", "פאביו" ועוד. עדי בעל ניסיון של כ-9 שנים בהעברת סדנאות בישול לפרטיים ולקבוצות ומתמחה בבשרים, בישול איטלקי, אסייתי וים תיכוני.

לעמוד השף >
שתף עמוד:
הרשמה לסדנה
מחיר למשתתף
310.00
בחר כמות
1
  • במידה ויש ברשותך שובר הרשמה, יש להביאו לסדנה
0 תגובות
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.