בצק עלים

11.09.19 יום ד׳ 17:30
קניון ארנה
מעשית
?
שתף עמוד:

בצק עלים הוא יצירה עשויה שכבות דקיקות של בצק שנצלה ותופח לגובה, לוכד אוויר בין השכבות, מתפצפץ בפה ומשאיר טעם של עוד.

כמרכיב חובה בכל פטיסרי פריזאי, בצק העלים הגיע גם אלינו, עם יתרון הרב גווניות הגדול שלו - ממאפים מלוחים, דרך קישים ופשטידות, עבור בפיצה ועד עוגיות ובסיס לקינוחים.

תפריט הסדנה
מילפיי קלאסי

שכבות בצק עלים וביניהן קרם פטיסייר עשיר

מקלות פרמזן
בורקס גבינות
מאפה תפוחים
פיטיויה

מאפה בצק עלים ושקדים

בהנחיית הקונדיטורית: דלית קפלן

דלית קפלן התחילה את מסעה בעולם הקונדיטוריה בבית הספר Belouet Conseil בפריז ולאחר מכן התמחתה בלונדון בכמה מסעדות מובילות בעלות דירוג כוכבי מישלן. לאחר שובה לארץ עבדה דלית כשף קונדיטור במסעדות מובילות בינהן "גיליז", "אלי אולי" ו"טורקיז". דלית מעידה כי היצירתיות והחידוש המתמיד בעבודה, יחד עם שילוב החומרים האין סופי, הם המניעים אותה ומעוררים בה מדי יום אהבה גדולה למקצוע. הודות לניסיון העצום ולידע הרחב שלה, מובילה דלית גם את קורסי הקונדיטוריה של 4Chef במודיעין.

לעמוד השף >
שתף עמוד:
הרשמה לסדנה
מחיר למשתתף
280.00
בחר כמות
1
  • במידה ויש ברשותך שובר הרשמה, יש להביאו לסדנה
0 תגובות
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.