אפייה בטאבון הבייתי
בעבר הטאבון היה מרכז המטבח והשכונה, כיום הטאבונים חוזרים אלינו ובגדול.
ישנם טאבונים ניידים שניתן להפעילם בכל מקום ולא חייבים גינה גדולה או מרפסת.
העבודה עם טאבון שונה מתנור רגיל ובסדנה נלמד כיצד לעבוד נכון עם הטאבון, נלמד על סוגי קמחים והשימוש בהם לסוגי האפייה השונים.
נלמד ונכין מספר בצקים וסוגי מחמצות ואיתם נכין מגוון מאכלים טעימים.
רביב החל את דרכו באפייה לפני יותר מ 20 שנה, הקים את מאפיית הבוטיק "דרך הלחם" ואת "שגיב קלצונה בר" המתמחה במאפים איטלקים.
רביב מתמחה בכל רזי האפייה ובעל ניסיון עשיר בפיתוח מתכונים ויעוץ לעסקים בתחום האפייה.
בסדנאות נלמד יחד כיצד להפוך את המטבח הביתי שלכם למאפייה שאינה נופלת ממאפייה מקצועית והכל בזכות סודות המקצוע.
* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. (סדנאות ילדים ונוער כשעתיים) במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי* במקרה של ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת.
* החזר כספי - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה, ובלבד שפנייתכם הינה יותר מ-72 שעות לפני מועד הפעילות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.