איטלקי ללא גלוטן

19.12.19 יום ה׳ 17:30
קניון ארנה
מעשית
?
שתף עמוד:

לכולנו מגיע משהו טעים מידי פעם והפעם אנו מפנקים אתכם בסדנה מלאה ללא גלוטן.

סדנה של טעמים מהעולם האיטלקי המוכר והטעים, מותאמים במלואם למי מאיתנו שלא אוכל גלוטן.

לכם נותר רק להגיע ולהנות.

תפריט הסדנה
פיצה סיציליאנית

עם תוספות טריות

רביולי חצילים וריקוטה

ברוטב ארבע גבינות

ניוקי תפוחי אדמה

ברוטב רוזה

פסטה ללא גלוטן

ברוטב אלפרדו פטריות

בודינו

מלוח בגבינות וערמונים

עוגת פולנטה תפוז

לקינוח

בהנחיית השף: חיים דהאן

בעל תואר ראשון בתקשורת באוניברסיטת בר אילן.

בזמן התואר חיפש עבודה למימון הלימודים וכך התגלגל למטבח הראשון ( פסטה מיה) ומאז נדבק בחיידק.

במסעדת קלואליס תחת השף ויקטור גלוגר. במסעדת מיט בר בשדרות חן של יענקלה שין המנוח ומסעדת יועזר בר יין של שאול עברון. בהמשך הדרך מסעדת פושקין, שהיתה יחידה במינה בישראל ועד לפני שש שנים ושנתיים תחת ארז קומרובסקי וחנן עזרן.

מאז אני מדריך סדנאות בישול ועושה ארועים פרטיים

לעמוד השף >
שתף עמוד:
הרשמה לסדנה
מחיר למשתתף
280.00
בחר כמות
1
  • במידה ויש ברשותך שובר הרשמה, יש להביאו לסדנה
0 תגובות
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.