איטלקי ללא גלוטן

15.12.19 יום א׳ 17:30
קניון שרונים (קומה 1 ליד מתחם האוכל)
מעשית
?
שתף עמוד:

פסטה, רביולי ופיצה...ללא גלוטן ?! אנו שמחים וגאים להביא את בשורת וטעמי המטבח האיטלקי האהוב כל כך בישראל, גם לאלה בינינו הנמנעים מקמח ומגלוטן.

תפריט הסדנה
פיצה סיציליאנית

עם תוספות טריות

רביולי חצילים וריקוטה

ברוטב ארבע גבינות

ניוקי תפוחי אדמה

ברוטב רוזה

פסטה ללא גלוטן

ברוטב אלפרדו פטריות

בודינו

מלוח בגבינות וערמונים

עוגת פולנטה תפוז

לקינוח

בהנחיית השף: חיים דהאן

בעת לימודי ה BA בתקשורת באוניברסיטת בר אילן, חיפש חיים עבודה למימון הלימודים וכך התגלגל לעבודה הראשונה במטבח- במסעדת פסטה מיה ומאז נדבק בחיידק... חיים המשיך ועבד במסעדת קלואליס תחת השף ויקטור גלוגר, במסעדת מיט בר של יענקלה שיין המנוח, יועזר בר יין של שאול עברון וכן במסעדות תחת ארז קומרובסקי וחנן עזרן. חיים מדריך בסדנאות בישול ב 4Chef וכן מתפקד כשף באירועים פרטיים

לעמוד השף >
שתף עמוד:
הרשמה לסדנה
מחיר למשתתף
280.00
בחר כמות
1
  • במידה ויש ברשותך שובר הרשמה, יש להביאו לסדנה
0 תגובות
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.