קינוחים מושחתים

שתף עמוד:

סדנת קינוחים שאף אחד לא נשאר אליהם אדיש ולא סופר קלוריות ! 

סדנת קונדיטוריה בה נכין קינוחים מושחתים ומענגים בכל ביס: קרמבו ביתי, מעדן מילקי עשיר, טארטים במילויים שונים, קינוח שכבות בצק עלים, מסקרפונה ורוטב טופי חם.

תפריט הסדנה
טארט שוקולד פאדג' ובננות בקרמל

בסיס בצק פריך בטעמי קקאו ושקדים ועליו טופי, בננות ופאדג’ שוקולד

מילפיי מסקרפונה ורוטב טופי חם

שכבות בצק עלים, מסקרפונה וטופי חם

קרמבו קפה ושוקולד לבן

הקרמבו האהוב בהכנה ביתית ובארומה עשירה של קפה

טארט טטין תפוחים בקרמל

תפוחים מקורמלים במעטפת בצק פריך המרכיבים יחד עוגה צרפתית קלאסית הפוכה

מילקי

מילקי ממוס קרם שוקולד עשיר עם קצפת וניל וקרמבל עוגיות שקדים וחמאה לקישוט

טארט שוקולד פאדג' ובננות בקרמל

בסיס בצק פריך בטעמי קקאו ושקדים ועליו טופי, בננות ופאדג’ שוקולד

טארט טטין תפוחים בקרמל

תפוחים מקורמלים במעטפת בצק פריך המרכיבים יחד עוגה צרפתית קלאסית הפוכה

מילפיי מסקרפונה ורוטב טופי חם

שכבות בצק עלים, מסקרפונה וטופי חם

מילקי

מילקי ממוס קרם שוקולד עשיר עם קצפת וניל וקרמבל עוגיות שקדים וחמאה לקישוט

קרמבו קפה ושוקולד לבן

הקרמבו האהוב בהכנה ביתית ובארומה עשירה של קפה

בהנחיית הקונדיטורית: דלית קפלן

דלית קפלן התחילה את מסעה בעולם הקונדיטוריה בבית הספר Belouet Conseil בפריז ולאחר מכן התמחתה בלונדון בכמה מסעדות מובילות בעלות דירוג כוכבי מישלן. לאחר שובה לארץ עבדה דלית כשף קונדיטור במסעדות מובילות בינהן "גיליז", "אלי אולי" ו"טורקיז". דלית מעידה כי היצירתיות והחידוש המתמיד בעבודה, יחד עם שילוב החומרים האין סופי, הם המניעים אותה ומעוררים בה מדי יום אהבה גדולה למקצוע. הודות לניסיון העצום ולידע הרחב שלה, מובילה דלית גם את קורסי הקונדיטוריה של 4Chef במודיעין.

לעמוד השף >
9 תגובות
דירוג ממוצע: 4.7
איה אנגל
2019-08-09 14:44:01
היה ממש כיף! דלית הייתה מקסימה, נעימה וסופר מקצועית (גם מצחיקה) ומאוד נהנינו.
למדנו המון טריקים חדדים עם קינוחים והיה טעים אש.
נחזור לעוד...
תודה!
טל כהן
2018-08-28 20:56:14
היה מקסים, טעים וחוויתי
בהחלט נבוא לעוד סדנאות
אדיר זאבי
2018-08-27 22:20:11
סדנא נהדרת, הנחיה נעימה ומקצועית.
ורד דקל
2018-08-27 21:53:03
היה נעים ומשכיל
ישראל חורב
2017-12-22 07:46:27
היה ממש כיף ההפסקה הייתה קצת מיותרת אך הקורס היה פשוט מקסים ונפלא למדתי הרבה ונהנתי אף יותר אני ממליץ בחום לכולם לבוא ולהיתנסות
מירי רוזנשטוק
2017-12-21 22:16:17
היה מצוין
שני גיטלמן
2017-12-21 21:34:33
היה מצוין שפית מדהימה שמסבירה מעולה!!
אביגיל לוי
2017-12-21 10:21:17
היה ממש טוב
שפית מקצועית
ממליצה לכולם
כהן עירית
2017-04-18 21:36:05
עשיתי מתנה לביתי, מעיין, בת 21! היה נעים, מקצועי, זורם ומושקע! דלית היתה מקסימה ומקצועית ושי היה רגוע, סבלני ומקסים... אהבנו..נחזור שוב
חשוב לדעת על הסדנה:

* הסדנה מתקיימת בהתאם להנחיות משרד הבריאות (מתכונת קורונה) הרבלנטיות ביום הסדנה. יש להגיע חבושים במסכה. כפפות יסופקו ע"י 4Chef בכניסה לסדנה. ההשתתפות בכפוף למילוי הצהרת בריאות מקדימה. פירוט מתכונת הסדנאות ב 4Chef ע"פ הנחיות משרד הבריאות - בדף הבית שלנו בתפריט למטה "סדנאות בישול - מתכונת קורונה".
* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.