קינוחים בניחוח הדרים

שתף עמוד:

פירות הדר טריים, בצק פריך וקרם אוורירי – כל אלה יוצרים יחד שילוב מנצח וחגיגה של טעמים. בסדנת קונדיטוריה חדשה זו נלמד להכין מגוון קינוחים כשהבסיס לכולם הוא פירות הדר טריים ומגוונים.

תפריט הסדנה
טארטלטים אישיים של של ז'אק ז'נין

בצק פריך צרפתי וקרם לימון בניחוח בזיליקום

טרייפל

קינוח שכבות של עוגת תפוז עשירה, קרם פטיסייר ותותים

פבלובה

ענן מרנג עם תותים וקרם קארד תפוז / לימון

עוגיות מרווה, לימונית ולואיזה

ממולאות בריבת תפוז ופסיפלורה

בריוש אישי

ממולא בקרם פטיסייר בניחוח הדרים

טארטלטים אישיים של של ז'אק ז'נין

בצק פריך צרפתי וקרם לימון בניחוח בזיליקום

עוגיות מרווה, לימונית ולואיזה

ממולאות בריבת תפוז ופסיפלורה

טרייפל

קינוח שכבות של עוגת תפוז עשירה, קרם פטיסייר ותותים

בריוש אישי

ממולא בקרם פטיסייר בניחוח הדרים

פבלובה

ענן מרנג עם תותים וקרם קארד תפוז / לימון

בהנחיית הקונדיטורית: דלית מיצנמכר

דלית מעבירה סדנאות אפיה ובישול למעלה מ-15 שנה. בוגרת לימודי בישול בתדמור, התמחתה ב"פושון" ו"לוקה קרטון" בפריז. בעלת ניסיון רב בתחום הקונדיטוריה וההדרכות.

לעמוד השף >
3 תגובות
דירוג ממוצע: 5
רואי
2017-06-29 23:39:28
סדנא מדהימה
שף דלית מקסימה וממש מקצועית
ממליץ בחום
ענת
2016-11-16 16:38:28
בסדנא הכנו מגוון של עוגות ועוגות וטעמים טובים של קרמים ורעיונות לקרמים ושילובם בעוגות
ליה
2016-10-02 14:15:40
מושלמת אלופה ודלית פשוט וואו
חשוב לדעת על הסדנה:

* הסדנה מתקיימת בהתאם להנחיות משרד הבריאות (מתכונת קורונה) הרבלנטיות ביום הסדנה. יש להגיע חבושים במסכה. ההשתתפות בכפוף למילוי הצהרת בריאות מקדימה. פירוט מתכונת הסדנאות ב 4Chef ע"פ הנחיות משרד הבריאות - בדף הבית שלנו בתפריט למטה "סדנאות בישול - מתכונת קורונה".
* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.