לחמים כפריים

שתף עמוד:

סדנת אפייה “לחמים כפריים” מביאה את ריחות המאפייה עד לפתח הבית.

סדנה שכולה לחמים עשירים ובריאים, בה המשתתפים לומדים את עולם השמרים ואת ההבדלים בין מחמצת לשמרים, את ההבדלים בין הקמחים השונים – קמח לבן, קמח מלא וקמח שיפון, ומתנסים בסוגי הלישה השונים.

בסיום הסדנה תתקיים פרזנטציה של שלל הלחמים שנאפה בליווי מבחר מטבלים משתנים לפי ירקות העונה.

תפריט הסדנה
לחם כפרי ללא לישה
לחם מלא עם עגבניות מיובשות
מטבלים, סלטים וירקות העונה

יוגשו לצד הלחמים שנאפה

לחם דגנים
לחמניות כפריות

עם זיתים וזרעי כוסברה

בהנחיית האופה: מיכה תבור

האופה מיכה תבור, בוגר Le Cordon Bleu בפריז והבעלים של קונדיטוריית ArtTavor המצליחה, מתמחה במאפים ובכל רזי אפיית הלחמים. מיכה, שלו ניסיון עשיר בפיתוח קונספטים ובאפיית עשרות סוגי לחמים עבור רשתות מסעדות ובתי קפה, מנהל מזה שנים את סדנאות הלחמים והמאפים של 4Chef, בהן הוא מלמד כיצד להפוך את המטבח הביתי למאפייה ריחנית ומרשימה, שאינה נופלת בטיבה ממאפייה מקצועית מהוללת.

לעמוד השף >
41 תגובות
דירוג ממוצע: 4.9
יהושע (ג'וש) טפר
2019-10-10 17:43:05
תודה למיכה על המקצועיות , האווירה מצויינות .
בהחלט סדנה ראויה שסיפקה לי מעל ומעבר למצופה
שאפו.
אולג שרביט
2019-10-08 14:01:02
היה מעולה ומדהים
שטיין אילנה
2019-09-27 16:03:15
היה 10.למדתי הרבה ו נהנתי מאוד..הסדנה והצוות

היו מעולים.

תודה רבה
שנה טובה ו מתוקה.
מיכאל ברכמן
2019-09-26 11:41:11
נפלא! אווירה מהממת
סתיו
2019-09-02 21:42:52
סדנת לחמים נחמדה מאוד.
השף מיכה השתדל לענות על כל השאלות ולתת מתכונים נוספים באהבה ובנועם.
בסיום הסדנא הייתה ארוחה טעימה בשילוב הלחמים.
חשוב לציין לטובה את הסו שף המקסימה שעזרה לאורך כל הסדנא.
סדנא מאוד מומלצת לאוהבי הלחמים.
אילן ריינגולד
2019-08-22 15:32:02
מאד נהניתי, גם תיאוריה וגם פרקטיקה, טיפה מבולגן אבל ככה זה במטבח. הרבה ספונטניות עם מה ששאלנו וביקשנו, אהבה למקצוע וידע, טעים וכיף. אבוא שוב.
שוש
2019-06-11 22:30:32
ואווווו מדהים, אתחיל עם אביב הסו שף, רק ללמוד איזה שרות, איזו צניעות, תענוג. מיכה השף פשוט אלוף הכל נעשה מכל הלב בשפע עיונית ומעשית.. נהניתי מכל שניה, מלאת הערכה לכולם המון תודה ! אי אם ספיצ׳לס ♥️
עפרי אזור
2019-02-26 23:21:46
האופה העביר סדנה מקצועית והעשיר בידע חטיפים מעבר לספר המתכונים. התכנסנו בהכנת כל הלחמים, בסוף הסדנה היתה טעימה עשירה של הלחמים ומהיר סלטים ומתבלים. חוויה מלמדת ומהנה
טלי אזור
2019-02-26 23:17:02
סדנת לחמים עם מיכה תבור. בשרונים
סדנה עשירה בתוכן הסברים וסודות מקצועיים.
מתכונים נוספים לבקשת הלומדים.
ארוחה עשירה בסיום הסדנה באדיבות הצוות מיכה והגברת העובדת במקום.
שגית גלברט
2019-02-25 22:35:46
מדהים! ממליצה לכל מי שמעוניין לאפות לחם. חבל שזה רק מפגש אחד! הייתי שמחה לקחת חלק בשלושה מפגשים.
מיכה מורה נהדר!!!
עינת מנשה
2019-02-25 22:09:02
סדנה מדהימה! שף ובו שף מקסימים! מאוד נהנינו!
מיקי טואטי
2019-02-25 22:06:22
היה מעולה! רכדתי המון ידע, היה כיף אדיר
כנרת דקל
2019-02-17 21:52:01
מיכה תבור העביר את הסדנה בצורה מקצועית מאוד. לא שמר סודות, שיתף אותנו במידע שברשותו הכל בצורה קלילה אך רצינית. מאוד נהניתי. לקחתי עימי טיפים רבים. סדנה מומלצת ביותר. תודה רבה.
אורן
2019-01-28 22:03:15
מיכה היה מצוין. מסביר פנים, סבלני ומאוד מלמד.
אלוירה קוגן
2019-01-28 21:55:24
היה מעולה! למדתי הרבה וממש נהנתי!
הרצל שובע
2018-12-23 21:38:15
סדנה מצויינת. מדריך מעולה.
תודה
עמרית בן סירה
2018-10-08 17:02:02
סדנה מקסימה, מהנה ומלמדת. מיכה המקסים העניק ידע וטיפים מכל הלב. האווירה הייתה קלילה ונעימה מאוד, הטעמים והניחוחות לעילא ולעילא.
תענוג! נשוב לסדנאות נוספות.
מתי שולץ
2018-09-12 21:52:05
סדנא מלמדת למדי. המדריך נתן כלים והסביר את כל השלבים ושילב ביצוע של החניכים
לבנה גוטמן
2018-09-12 21:35:24
היה מדהים למדתי המון. ויש לציין שמיכה היה מקסים ומקצועי. תודה
סוזנה שטאוברג
2018-04-25 23:01:04
היה מעולה! קיבלנו הסברים על כל המתכונים וגם תשובות מלאות על כל השאלות. תודה רבה למיכה תבור.
2018-02-28 13:16:36
הסדנה הועברה בצורה מוצלחת ע"י מיכה.
ניר שרים
2017-08-16 22:57:38
סדנא מאלפת, מאוד מומלצת למי שרוצה לאפות בבית. מיכה תבור העביר את הסדנא בנועם, ענה על כל השאלות, ואף הוסיף לנו מתכונים שלא נכללו בסדנא מראש. בסוף טעמנו מכל סוג הלחמים עם שלל מטבלים , ולקחנו הביתה שאריות.
מרים אלון
2017-08-16 22:32:07
סדנא מצויינת !!!
ליאור די-נור
2017-07-19 19:10:17
מיכה תבור רב הנחתומים הישראלי,
לימדת אותי במקצוענות ובטוב טעם את אהבת האפייה והמאפה,
שיטת הלימוד הידידותית והיעילה,היחס המכבד והמתכונים היחודיים,נתנו לכולנו תלמידיך מבט והשקפת עולם של "לא הביישן למד ולא הקפדן מלמד.."
אמנם אין הנחתום מעיד על עיסתו,אך ברצוני להודות לך על יכולותיך ומעשה ידיך המופלאים..
בברכת כן ירבו,ותודה אחינו מיכה,
ליאור די-נור.
אביבה טהור
2017-07-09 22:37:36
סדנא מעניינת חווייתית וטעימה. מיכה מעביר את הסדנא בנועם ובמקצועיות ויוצר אווירה טובה.
תרי עטיה
2017-07-09 21:33:13
למדתי ונהנתי מאוד
תודה
עליזה ורסנו
2017-06-08 17:57:58
הסדנא היתה מעולה הלחמים טעימים
האווירה נעימה מאוד
גדי יעקב
2017-03-06 17:57:01
סדנה מצויינת נהנתי מאוד. מיכה תבור אופה ומדריך מעולה עם המון סבלנות והרבה ידע. ענה כל השאלות ששאלנו ונתן הרבה טיפים בנושא בצקים ואפיית לחמים בכלל. יצאו לחמים מושלמים וטעימים מאוד שכבר יישמתי בבית בהצלחה רבה.
בקיצור ממולץ בחום !
אסנת גלבוע
2017-02-22 21:46:17
היה מוצלח מאד. קיבלתי המון תשובות. תודה
גרשון טייב
2017-02-20 22:01:29
היה קצר, אבל מצוין
אופמן מיטל
2017-02-20 21:36:13
היה הרצאה ממש מעניינת מלמדת ומעמיקה עם הרבה הנאה וכיף!
יונת אלון
2016-12-20 20:38:09
המורה היה מקצוען...ענה בסבלנות למירב השאלות...היתה סדנה טובה מאוד ומהנה. הייתי שמחה עוד יותר, אם היינו אופים גם בעצמנו.
יהודית שמשי
2016-12-13 22:51:20
מקסים מענין מהנה ומלמד
עושה חשק רב לנסות ולהתנסות.
תודה רבה על היחס החם.
נהניתי מאוד קיבלתי תשובות לשאלותי
והערב היה שווה את ההגעה.
יעל חורש
2016-12-13 21:38:09
סדנא נהדרת. מיכה היה באמת קשוב לכל שאלה ועניין. כיף.
כהן רוחמה
2016-12-13 21:36:38
הסדנא הייתה מעניינת ומחדשת גם לכאלה שאופים. מיכה השף היה מקצועי להפליא והנערה המדהימה שעזרה לו.
בסוף הייתה ארוחה טעימה ועשירה.
מאוד מאוד נהננו
עודד הכט
2016-08-24 21:41:15
מעולה אחלה סדנה. השף בסדנה מעולה.
נילי שדה
2016-08-24 21:30:38
היה מעולה!!!!!
אבידן שטאל
2016-08-08 21:37:29
סדנה מהנה מאוד של מגוון לחמים. השף מיכה תבור מקדיש תשומת לב לכל שאלה ונותן הסברים על כל שלב ושלב בהכנת הלחמים.
עטיה נורית
2016-08-08 21:32:37
דירוג 5 כוכבים.
המרצה מעולה. סובלני והעביר את הסדנה בכיף
שירי אבינר
2016-04-19 13:24:50
זו היתה סדנה נהדרת. אינפורמטיבית כמצופה. האפשרות להתנסות היתה חיונית ויעילה. הלחמים מגוונים וטעימים להפליא. שאפו!
הדר כוכבי
2016-04-18 21:35:30
הסדנה הייתה מעניינת ומעשירה, ההדרכה הייתה מקצועית ונעימה. נהנתי מכל רגע.
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.