קורס קישוטי עוגות
אפיית עוגות והקישוט שלהן היא אומנות שנותנת מקום רב ליצירתיות וחדשנות.
אחת הדרכים הכי נפוצות לקשט עוגות, היא זילוף.
קורס קישוטי עוגות בן שלושה מפגשים בהם המשתתפים לומדים כיצד מכינים ועובדים עם קרמים, כיצד מיישרים ומצפים עוגה, מהו שימוש נכון בשק זילוף ובצנתרים השונים.
כמו כן, נלמד ליצור עוגת דריפינג את סודות השימוש בצמקאו ליצרת קישוטים מושלמים.
משתתפי הקורס יקבלו ערכה לקישוט עוגות בשווי 350 ש"ח. הכוללת: 8 צנטרים מובילים, קלף, מתאם צנטר, מעמד לעוגה מסתובב, מסמר לפרח ושקי זילוף.
מתנה למשתתפי הקורס - כרטיס מועדון המעניק 10% הנחה לקניות ברשת + מתנת יום הולדת שנתית.
רינה ג'וי הינה מעצבת עוגות אמנית, המתמחה בקישוטי עוגות בטכניקת זילוף. את דרכה החלה רינה בניו יורק כמדריכה בשיטת Wilton ופתחה שם עסק מצליח לקישוטי עוגות. מאז עלתה רינה לארץ היא משמשת כנציגת חברת Wilton האמריקאית לקישוטי עוגות. רינה היא גם הבעלים והמעצבת של חברת דקולישס שהוקמה כדי לתת את הטאצ' המושלם לכל עוגה. כמי שמהווה מומחית עיקרית בתחומים אלה בישראל, רינה מעבירה ב 4Chef סדנאות וקורסים של קישוטי עוגות - למתחילים וגם למתקדמים.
- אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
* במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
* במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
*השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
*חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
* במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
* מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
* ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
רינה אחת ויחידה!
נתראה בקורס הבא
המון תודה ושנה טובה
ריקה
נשמח לעוד קורסים
נירשמתי לקורס המשך שלה :)