Go TOP

אספקה עד 5 ימי עסקים – עקב המצב יתכנו עיכובים בהספקת המשלוחים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    עזרה וצור קשרעזרה וצור קשר icon user שלום אורח,
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
    קורס קונדיטוריה

    קורס קונדיטוריה

    הוד השרון - קניון שרונים (קומה 1)
    שתף עמוד:

    קורס עשיר, מהנה, מלמד, ובונוס: הוא קצר ויעיל!
    מתאים לכולנו שמחפשים להעשיר את סל המיומנויות שלהם בתחום האפיה והאירוח, בזריזות וביעילות.
    הרבה מתכונים, סודות אפיה והסברים מפורטים והרבה טיפים.
    הקורס משופע בטכניקות וגיוון, ונותן בסיס ידע למתחילים, יחד עם טכניקות ועומק טכנולוגי למעוניינים.
    6 תחומים, לעומק ולרוחב, בכיתת לימוד אינטימית ומקצועית.

    מפליא כמה אפשר ללמוד. חוץ ממתכונים מוצלחים, נלמד טכניקות ושיטות עבודה, נשתף טיפים לאפייה ולאירוח, רעיונות לאחה"צ עם הילדים במטבח והרבה הגיגים על החיים ובכלל.

    מחיר הקורס: 3550 ש"ח
    הרשמה לקורס (מקדמה) : 500 ש"ח
    יתרת התשלום: 3050 ש"ח
    * יתרת התשלום יש לשלם 7 ימים ממועד הקורס, ניתן לחלק לעד 12 תשלומים ללא ריבית

     

    cours

    סילבוס הקורס
    שיעור 1 - עוגות בחושות

    עוגות שהן בעצם גם קפקייקס, אם רוצים. גזר ואגוזים, בננה שוקולד, קינמון פקאן

    שיעור 3 - מאפי שמרים מתוקים

    בצק שמרים בסיסי עשיר אחד, ואין סוף אפשרויות…: 
    שוקולד אגוזים, שקדים קינמון, ריקוטה אוכמניות

    שיעור 5 - שוקולד

    יסוד התאווה ההכרחי והכל כך רב גוני – שוקולד. איתו נכין – בראוניס אמיתי, עוגת שוקולד שחיתות, עוגיות שוקולד צ’יפס קוסמיות

    שיעור 7 - קינוחים קלאסיים

    אנו מאמינות שיצירתיות צומחת קודם כל – מתוך יסודות. Back to the (beautiful) basics: קרם ברולה, קרמבל תפוחים, טירמיסו

    שיעור 9 - ברים

    ריבועי ממתק בשכבות – כמה פשוט והרושם…אדיר:
    בר ריבת חלב, בר שוקולד בוטנים, בר קרנצ’ פרלין

    שיעור 2 - עוגיות

    עוגיות עשויות בצק פריך שמתאים להרבה שימושים:
    יהלומי שוקולד וניל, בישקוטי פיסטוק ואגוזים, מתפוצצות שוקולד תפוז

    שיעור 4 - אירוח מלוח

    פתרון נישנוש ביתי מושלם לכל סוג של אירוח. Home Made שאיננו סנדויץ או משהו משקית:
    לחמניות פרמז’ן, שבלולי גבינה מתובלת, בורקס פריך

    שיעור 6 - גבינה

    גבינה… בסיס חגיגי שמתאים תמיד: האפויה הקלאסית, מוס גבינה פירורים, שטרודל גבינה וצימוקים.  

    שיעור 8 - מלאכת יד

    ריפוי בעיסוק שאפשר גם לאכול ותמיד תמיד מרשים וסוחט מחמאות (-;
    קעריות קדאיף ואגוזים, קעריות קוקוס ומוס שוקולד, קעריות שוקולד ובסקויט עם מוס וניל

    שיעור 10 - קינוחי כוסות מרהיבים

    מנות מורכבות ושוות שוות:
    מוס מסקרפון עם פירות יער ושטרויזל שקדים, מוס וניל עם קרם לימון ועוגיית ברטון, מוס שוקולד פרלין וקרם קפה

    שיעור 1 - עוגות בחושות

    עוגות שהן בעצם גם קפקייקס, אם רוצים. גזר ואגוזים, בננה שוקולד, קינמון פקאן

    שיעור 2 - עוגיות

    עוגיות עשויות בצק פריך שמתאים להרבה שימושים:
    יהלומי שוקולד וניל, בישקוטי פיסטוק ואגוזים, מתפוצצות שוקולד תפוז

    שיעור 3 - מאפי שמרים מתוקים

    בצק שמרים בסיסי עשיר אחד, ואין סוף אפשרויות…: 
    שוקולד אגוזים, שקדים קינמון, ריקוטה אוכמניות

    שיעור 4 - אירוח מלוח

    פתרון נישנוש ביתי מושלם לכל סוג של אירוח. Home Made שאיננו סנדויץ או משהו משקית:
    לחמניות פרמז’ן, שבלולי גבינה מתובלת, בורקס פריך

    שיעור 5 - שוקולד

    יסוד התאווה ההכרחי והכל כך רב גוני – שוקולד. איתו נכין – בראוניס אמיתי, עוגת שוקולד שחיתות, עוגיות שוקולד צ’יפס קוסמיות

    שיעור 6 - גבינה

    גבינה… בסיס חגיגי שמתאים תמיד: האפויה הקלאסית, מוס גבינה פירורים, שטרודל גבינה וצימוקים.  

    שיעור 7 - קינוחים קלאסיים

    אנו מאמינות שיצירתיות צומחת קודם כל – מתוך יסודות. Back to the (beautiful) basics: קרם ברולה, קרמבל תפוחים, טירמיסו

    שיעור 8 - מלאכת יד

    ריפוי בעיסוק שאפשר גם לאכול ותמיד תמיד מרשים וסוחט מחמאות (-;
    קעריות קדאיף ואגוזים, קעריות קוקוס ומוס שוקולד, קעריות שוקולד ובסקויט עם מוס וניל

    שיעור 9 - ברים

    ריבועי ממתק בשכבות – כמה פשוט והרושם…אדיר:
    בר ריבת חלב, בר שוקולד בוטנים, בר קרנצ’ פרלין

    שיעור 10 - קינוחי כוסות מרהיבים

    מנות מורכבות ושוות שוות:
    מוס מסקרפון עם פירות יער ושטרויזל שקדים, מוס וניל עם קרם לימון ועוגיית ברטון, מוס שוקולד פרלין וקרם קפה

    חני לשם
    בהנחיית הקונדיטורית: חני לשם

    חני לשם הקימה וניהלה את הקונדיטוריה "חטאים מתוקים". בנוסף, עוסקת חני מזה שנים רבות בהוראת קונדיטוריה ב 4Chef ובבתי ספר שונים ומובילה פעילויות הקשורות בבסיס האפייה: פיתוח מוצרים, ליווי יצרנים בתהליכי ייצור וייעוץ לעסקי מזון. הודות לניסיון העצום, לידע המקצועי ולשביעות הרצון הגבוהה לה זוכות סדנאותיה של חני, היא מובילה גם את קורסי הקונדיטוריה המקצועיים של 4Chef בהוד השרון ובמודיעין.

    לעמוד השף >
    שתף עמוד:
    מפגש 10 מתוך 9
    הרשמה לקורס
    מחיר למשתתף
    2,600.00
    בחר כמות
    1
    • אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
    meeting_tx
    תאריך: 18.10.17 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 25.10.17 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 01.11.17 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 08.11.17 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 15.11.17 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 22.11.17 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 29.11.17 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 06.12.17 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 13.12.17 יום ד׳
    שעה: 17:00
    חשוב לדעת על הקורס:

    * במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
    * משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
    * במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 14 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות ואו לקבל החזר מקדמה. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
    * ידוע לי כי בזמן ההרשמה שולמה מקדמה בלבד, את השלמת התשלום יש לשלם 7 ימים לפני תחילת הקורס
    *השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
    *חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
    * במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
    * מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
    * ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
    19 תגובות
    דירוג ממוצע: 5
    חגית טבת
    2020-01-14 13:34:34
    קורס מוצלח וחני ושיר מעבירות אותו בהצלחה ובענין רב. מאד מעשיר
    יניב כהן
    2019-08-11 22:26:14
    חני המורה הכי טובה בעולם
    ליאת זריהן
    2019-08-11 21:32:51
    קורס מעשיר במיוחד, נהנתי מאוד. חני העבירה אותו בצורה מושלמת !!! הודיה היתה מקסימה.
    אשמח להשתתף בקורסים נוספים בעתיד.
    אריאל שוחט
    2019-03-11 08:16:00
    קורס מצויין למי שרוצה ללמוד שיטות עבודה ומתכונים. חני הקונדיטורית מלמדת בצורה מצויינת ודואגת שלא יהיה אחד שיצא בלי לדעת ולהבין, רק להכיר אותה היה שווה את זה! קורס כיפי ומומלץ לכל מי שרוצה ללמוד להכין דברים טעימים
    גילי דרור
    2019-01-02 14:56:08
    חני המושלמת העבירה לנו סדנא כיפית ומעשירה, קינוחים טעימים, אווירה טובה, והרבה יחס וסבלנות
    קרן
    2018-10-18 17:27:37
    הקורס היה מעניין, מהנה, טעים ומשאיר חשק לעוד! חני היתה מדהימה והעבירה כל שיעור בצורה הכי טובה שאפשר! והודיה שנתנה את הטאצ' הסופי שהביא לקורס מוצלח כל כך!
    אסנת גולוד
    2018-05-27 00:28:53
    קורס מעולה, הועבר בדרך מקצועית עניינית עם הרבה הומור וצחוקים.
    למדתי דברים חדשים, טכניקות ורעיונות מקסימים.
    חני העבירה את הקורס בדרך מעולה ,היא פשוט מקסימה ומעניינת מאוד והודיה הסו שף מהממת.
    מאוד מאוד נהנתי בשיעורים, שיעורים מוצלחים ביותר.
    מומלץ ללמוד עם חני לשם בחום, תהנו מכל רגע.
    מעריכה ומוקירה
    אסנת גולוד
    שוש כרמלי
    2018-05-26 20:24:20
    הקורס היה מושלם!!
    נהנתי מאוד ולמדתי המון, קבלנו הסברים וטיפים.
    חני מהממת, העבירה את הקורס בהמון חוש הומור ובמקצועיות וענתה בסבלנות על כל השאלות. הודיה נעימה וסבלנית סייעה בכל בקשה.
    תודה ענקית לחני והודיה ולבנות המהממות מהקורס.
    2018-05-24 08:42:58
    קורס מעולה!! מעשיר ומהנה. חני מדהימה! היה כיף גדול :)
    גילי
    2018-05-14 00:26:24
    היה מעולה. חני מדהימה, לא חוסכת שום הסבר וטיפים בכל נושא. אוירה טובה. צברתי המון ידע.
    הודיה הסו-שף מקסימה, עוזרת כל הזמן באדיבות ונעימות. נהניתי מכל רגע. ממליצה בחום ומחכה להמשך.
    חופית וולף
    2018-05-13 22:58:02
    היה פשוט מושלם!! הודיה מקסימה ודאגה תמיד לעזור, הכינה לנו הכל ותמיד בחיוך. חני מדהימה! יחס חם, מצחיק ומלא בהומור. למדתי המון- שוקולד, טארטים, סוף סוף יוצא לי בצק של פיצה ולא אבן והעוגת גבינה אפויה יוצאת מושלמת ללא סדק אחד. מבאס שזה נגמר, כבר נרשמת לקורסים הבאים. מומלץ בחוווום!!!!!!
    תמר הראל
    2018-05-13 22:33:01
    הקורס מדהים!!!!
    למדתי המון, אכלתי בלי סוף והכי חשוב - נהניתי בטירוף.
    ממש חיכיתי לימי ראשון, זה נהיה החלק היטב ביותר בשבוע שלי. חני והודיה מדהימווווות ושיתוף הפעולה ביניהן עשה את הקורס הזה למה שהוא. היה מקצועי להפליא, מצחיק, יעיל וטעים ממש מרגע שהחל
    אבריאלה
    2017-12-16 09:09:50
    קורס קונדיטוריה בהנחיית חני לשם. היה מעניין וממצה, לימור סו שף נהדרת. אשמח להשתתף בעוד סדנאות שיענינו אותי בתחום.
    כהן כוכי
    2017-12-14 11:37:44
    קורס מושלם המון ידע
    חני ולימור מהממות ומעבירות את הקורס הכי טוב שיש. מומלץ בחום
    איריס טורגובצקי
    2017-12-13 22:32:29
    קורס מרתק ומהנה בטירוף. למדתי המון וחני הייתה פשוט מדהימה!!!
    מעיין מזרחי
    2017-12-13 22:03:58
    חני לשם מושלמת מהממת כל כך נהנתי מכל שיעור איתה
    רוני יעקובי
    2017-12-13 21:55:08
    פשוט קורס מושלם
    איילת בן מנחם
    2017-12-13 21:33:52
    הקורס מעולה! חני פשוט מדהימה!! פשוט הופכת את הקורס למהנה.. ממליצה לכל אחד!
    מירי שפירא
    2016-11-23 12:11:57
    חני לשם אלופה!

      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!