Go TOP

אספקה עד 5 ימי עסקים – עקב המצב יתכנו עיכובים בהספקת המשלוחים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    עזרה וצור קשרעזרה וצור קשר icon user שלום אורח,
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
    קורס לחם

    קורס לחם

    אשדוד - סטאר סנטר
    שתף עמוד:

    קורס אפיית לחמים מקצועי מעשי בן שלושה מפגשים המעניק ידע בתחום האפייה הקלאסי והמודרני, בהתמקדות על אפיית מיני לחמים. המשתתפים ייחשפו לרקע תיאורטי ולהתנסויות מעשיות שיאפשרו להם להבין את עקרונות האפייה. הקורס מיועד לחובבי הלחם המעוניינים להעמיק את הידע בתחום האפייה, בסוגי לחמים ובבחירת חומרי הגלם.

     

    cours

    סילבוס הקורס
    עיוני

    מפגש ראשון: הכרת הציוד במאפייה, תיאוריה על לחם תוך הכרת חומרי הגלם השונים שאיתם נעבוד.

    מפגש שני: סוכרים שומנים ותפקידיהם במאפה, מבנה גרעין הקמח תוך הכרת סוגי חיטה שונים, תפקידו של הגלוטן במאפה תוך עמידה על תכונותיו.

    מפגש שלישי: מהם שמרים, חשיבותם באפייה, סוגי השמרים הקיימים תוך הכרת מעגלי חיים של תא השמר בתוך הבצק. הכרת סוגים שונים של מחמצות, על ההבדלים ביניהם וכיצד להכין מחמצת וכיצד להשתמש בה באפיית לחמים.

    מעשי

    מפגש ראשון:  הכנת לחם לבן בסיסי, בייגל אמריקאי, מקלוני שמשום, חלה מסורתית מתוקה.

    מפגש שני: לחמים איטלקיים המבוססים על שמן זית, פוקאצ’ה, ג’באטה פיצה, קלצונה, פלוט של דגנים.

    מפגש שלישי: לחמים צרפתיים, באגט, לחמניות חמאה, לחם כפרי מלא, לחם פוגאס וזיתים שחורים.

    עיוני

    מפגש ראשון: הכרת הציוד במאפייה, תיאוריה על לחם תוך הכרת חומרי הגלם השונים שאיתם נעבוד.

    מפגש שני: סוכרים שומנים ותפקידיהם במאפה, מבנה גרעין הקמח תוך הכרת סוגי חיטה שונים, תפקידו של הגלוטן במאפה תוך עמידה על תכונותיו.

    מפגש שלישי: מהם שמרים, חשיבותם באפייה, סוגי השמרים הקיימים תוך הכרת מעגלי חיים של תא השמר בתוך הבצק. הכרת סוגים שונים של מחמצות, על ההבדלים ביניהם וכיצד להכין מחמצת וכיצד להשתמש בה באפיית לחמים.

    מעשי

    מפגש ראשון:  הכנת לחם לבן בסיסי, בייגל אמריקאי, מקלוני שמשום, חלה מסורתית מתוקה.

    מפגש שני: לחמים איטלקיים המבוססים על שמן זית, פוקאצ’ה, ג’באטה פיצה, קלצונה, פלוט של דגנים.

    מפגש שלישי: לחמים צרפתיים, באגט, לחמניות חמאה, לחם כפרי מלא, לחם פוגאס וזיתים שחורים.

    מיכה תבור
    בהנחיית האופה: מיכה תבור

    האופה מיכה תבור, בוגר Le Cordon Bleu בפריז והבעלים של קונדיטוריית ArtTavor המצליחה, מתמחה במאפים ובכל רזי אפיית הלחמים. מיכה, שלו ניסיון עשיר בפיתוח קונספטים ובאפיית עשרות סוגי לחמים עבור רשתות מסעדות ובתי קפה, מנהל מזה שנים את סדנאות הלחמים והמאפים של 4Chef, בהן הוא מלמד כיצד להפוך את המטבח הביתי למאפייה ריחנית ומרשימה, שאינה נופלת בטיבה ממאפייה מקצועית מהוללת.

    לעמוד השף >
    שתף עמוד:
    מפגש 4 מתוך 3
    הרשמה לקורס
    מחיר למשתתף
    850.00
    בחר כמות
    1
    • אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
    meeting_tx
    תאריך: 22.05.17 יום ב׳
    שעה: 17:30
    תאריך: 29.05.17 יום ב׳
    שעה: 17:30
    תאריך: 05.06.17 יום ב׳
    שעה: 17:30
    חשוב לדעת על הקורס:

    * במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
    * משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
    * במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
    *השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
    *חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
    * במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
    * מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
    * ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
    10 תגובות
    דירוג ממוצע: 5
    2019-06-03 22:18:13
    מיכה תבור ישר כח ! אין כמוך !!! המקצועיות, הפתיחות, הסבלנות, הנעימות - מצוין.
    ואסתי המדהימה!

    היה קורס מצויין
    תודה
    גל איל
    2019-06-03 21:47:31
    היה מדהים
    יצחק קאולי
    2018-10-23 06:07:57
    קורס קצר מעולה. מגלה את סודות הלחם. חוויה.
    מיכה מסביר ונותן מעצמו ומעשיר את חוויית הקורס. גם הצגת מגוון הנושאים בלחם, סוגי הלחמים, ההתנסויות והטיפים של מיכה תורמים רבות לקורס. במילה אחת.... מומלץ.
    גלית וולף רוזן
    2017-06-06 20:02:59
    מיכה העביר את הקורס במקצועיות. כל שיעור הספקנו להכין ולאפות לפחות 4 מתכונים ובסופו של דבר גם לקחנו טעימות נדיבות למשפחה. גם חני הסו-שף שעמדה לצידו היתה מקצועית ואפילו פינקה אותנו בסלטים טעימים.למדתי הרבה נשאר עכשיו לתרגל ולנסות....רוב תודות.
    שרבמט אנט
    2017-06-06 18:00:35
    היה כיף
    המרצה היה נחמד וסובלני הקבוצה היתה חברתית ומאוחדת
    הלן בירן ברק
    2017-06-05 22:21:56
    אחת ההנאות הכי טובות שהיו לי מזה הרבה זמן. לימודים ברמה גבוהה עם מיכה תבור מורה/אופה מקצועי ומומחה ברמה גבוהה יחד שמעניק יחס נעים ואמפטי.. מכיל. מפרגן. תומך ומלמד..
    למדתי המון
    אווירה נפלאה
    הסדנא באשדוד אסתטית ומאובזרת ברמה גבוהה. ממש. ו-סושפית מקסימה בשם חיה שבלעדיה אי אפשר.
    תודה מכל הלב.. הייתי ממשיכה אם היה המשך לקורס. מאד ממליצה
    רוני ארמוזה
    2016-12-22 07:49:06
    קורס נהדר, שף עם המון ידע' תנאים טובים, סו שפית עם המון רצון טוב, סה"כ קורס מאוד מוצלח ומומלץ.
    אפי מרגלית
    2016-12-19 12:54:26
    מיכה ענק

    קורס מעולה
    גלי
    2016-12-18 22:19:56
    קורס מקיף למגוון סוגי לחמים ומאפים
    שנותן כלים שמאפשרים להתחיל לקבל תוצאות החל מהשעור הראשון.

    מיכה מדריך מעולה שמשתף בידע העצום שלו עם המון סבלנות לכל שאלה.
    בקיצור מומלץ!
    Anna Strebkov
    2016-12-18 21:31:38
    מיכה מקסים, קרס כייפי, המון תאוריה.

      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!