קורס בישול
קורס בישול מקצועי, בעל 9 מפגשים שבועיים. המשתתפים בקורס אומנות הבישול ילמדו באופן מעשי את עקרונות הבישול הקלאסי והמודרני. הקורס משלב שיטות בישול אירופאיות מתקדמות עם חומרי גלם איכותיים ומגוונים.
איילה, בוגרת לימודי Cordon Bleu בפריז, עבדה במשך שנים רבות במספר מסעדות מובילות בפריז: le procop, chez paul, ו-l'apart, בהן התקדמה במהירות בסולם הדרגות. לאחר שפתחה בארץ את מסעדת עדנה ביסטרו וגם קייטרינג בוטיק, עוסקת איילה כיום בייעוץ קולינרי ומעבירה ב-4Chef מגוון של סדנאות שף וכן את קורס הבישול היוקרתי של הרשת.
לעמוד השף >- אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
* במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
* במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 14 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות ואו לקבל החזר מקדמה. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
* ידוע לי כי בזמן ההרשמה שולמה מקדמה בלבד, את השלמת התשלום יש לשלם 7 ימים לפני תחילת הקורס
*השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
*חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
* במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
* מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
* ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
אילה מדהימה ושיחקה אלוף.
אילה מדהימה בלימוד, בנתינה, בהכוונה, בהכלה בהיותה מי שהיא ומה שהיא - לא יכולתי לבקש שף טוב יותר ממנה!
למדתי להשתמש במוצרים שלא העזתי מעולם להתקרב אליהם.
הכל מאד ברור ופשוט להכנה.
תודה רבה
קורס מומלץ בהנחייתה של השפית איילה ארוך, שלא הפסיקה להרעיף עלינו ידע, חיוכים וגם כוס יין פה ושם
כיף אמיתי.
הועבר בצורה טובה מאד, נינוחה ומעניינת על ידי השפית איילה.
ממליץ על הקורסים וסדנאות של איילה