Go TOP

אספקה עד 5 ימי עסקים – עקב המצב יתכנו עיכובים בהספקת המשלוחים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    עזרה וצור קשרעזרה וצור קשר icon user שלום אורח,
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
    קורס בישול

    קורס בישול

    אשדוד - סטאר סנטר
    שתף עמוד:

    קורס בישול מקצועי, בן 9 מפגשים שבועיים. המשתתפים בקורס אומנות הבישול ילמדו באופן מעשי את עקרונות הבישול הקלאסי והמודרני. הקורס משלב שיטות בישול אירופאיות מתקדמות עם חומרי גלם איכותיים ומגוונים.

    cours

    סילבוס הקורס
    הכרת המטבח, שיטות חיתוך, סלטים וויניגרטים

    עבודה נכונה במטבח הכוללת כללי זהירות ועבודה עם חומרי גלם שונים. שיטות וסוגי חיתוך שונים, הכרה מקרוב של הסכין, יד ימינו של השף.

    פחמימות, דגנים, קטניות ותבשילי ירקות

    לכל עולם בישול יש את התוספות שלו. בשיעור זה נכיר תוספות מהמטבחים השונים, ביניהם איטלקי, צרפתי, ערבי ועוד. 

    עופות ובעלי כנף

    נכיר את סוגי העופות השונים, הנתחים האופייניים לכל עוף וסוג הבישול המתאים להם, נלמד לפרק עוף באופן יסודי.

    כבש וטלה

    נכיר את הנתחים השונים ונלמד על עבודה נכונה עם כל אחד מהם.

    קינוחים

    אין ארוחה בלי קינוח. בשיעור זה נטעם מעולם הקונדיטוריה ונכין קינוחים אישיים ומרשימים.

    צירים, רטבים ואמולסיות

    אחד מיסודות הבישול הינו הציר. נכיר ציר ירקות, עוף, בשר ודגים. בנוסף, בשיעור זה נכיר מגוון של רטבים בסיסיים מעולם הקולינריה.

    בשר בקר

    היכרות עם עולם הבשר על כלל נתחיו. סוגי יישון, אחסון נכון, עבודה וצלייה נכונה.

    מטבח איטלקי

    המטבח האיטלקי מצליח בכל העולם ומהווה מטבח מרכזי בישראל. בשיעור נכין מנות איטלקיות קלאסיות, החל משלב הבסיס של חומרי הגלם והכנת הבצקים ועד הגשת המנות. 

    דגים

    עולם הים הוא עולם עשיר. נכיר את ההבדלים בין סוגי הדגים – בריכות, מים מתוקים וים, נלמד כיצד מזהים דג טרי, כיצד מאחסנים, כיצד מפלטים ואת שיטות הבישול השונות המתאימות לכל דג. 

    הכרת המטבח, שיטות חיתוך, סלטים וויניגרטים

    עבודה נכונה במטבח הכוללת כללי זהירות ועבודה עם חומרי גלם שונים. שיטות וסוגי חיתוך שונים, הכרה מקרוב של הסכין, יד ימינו של השף.

    צירים, רטבים ואמולסיות

    אחד מיסודות הבישול הינו הציר. נכיר ציר ירקות, עוף, בשר ודגים. בנוסף, בשיעור זה נכיר מגוון של רטבים בסיסיים מעולם הקולינריה.

    פחמימות, דגנים, קטניות ותבשילי ירקות

    לכל עולם בישול יש את התוספות שלו. בשיעור זה נכיר תוספות מהמטבחים השונים, ביניהם איטלקי, צרפתי, ערבי ועוד. 

    בשר בקר

    היכרות עם עולם הבשר על כלל נתחיו. סוגי יישון, אחסון נכון, עבודה וצלייה נכונה.

    עופות ובעלי כנף

    נכיר את סוגי העופות השונים, הנתחים האופייניים לכל עוף וסוג הבישול המתאים להם, נלמד לפרק עוף באופן יסודי.

    מטבח איטלקי

    המטבח האיטלקי מצליח בכל העולם ומהווה מטבח מרכזי בישראל. בשיעור נכין מנות איטלקיות קלאסיות, החל משלב הבסיס של חומרי הגלם והכנת הבצקים ועד הגשת המנות. 

    כבש וטלה

    נכיר את הנתחים השונים ונלמד על עבודה נכונה עם כל אחד מהם.

    דגים

    עולם הים הוא עולם עשיר. נכיר את ההבדלים בין סוגי הדגים – בריכות, מים מתוקים וים, נלמד כיצד מזהים דג טרי, כיצד מאחסנים, כיצד מפלטים ואת שיטות הבישול השונות המתאימות לכל דג. 

    קינוחים

    אין ארוחה בלי קינוח. בשיעור זה נטעם מעולם הקונדיטוריה ונכין קינוחים אישיים ומרשימים.

    אילה ארוך
    בהנחיית השפית: אילה ארוך

    איילה, בוגרת לימודי Cordon Bleu בפריז, עבדה במשך שנים רבות במספר מסעדות מובילות בפריז: le procop, chez paul, ו-l'apart, בהן התקדמה במהירות בסולם הדרגות. לאחר שפתחה בארץ את מסעדת עדנה ביסטרו וגם קייטרינג בוטיק, עוסקת איילה כיום בייעוץ קולינרי ומעבירה ב-4Chef מגוון של סדנאות שף וכן את קורס הבישול היוקרתי של הרשת.  

    לעמוד השף >
    שתף עמוד:
    מפגש 10 מתוך 9
    הרשמה לקורס
    מחיר למשתתף
    2,700.00
    בחר כמות
    1
    • אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
    meeting_tx
    תאריך: 06.06.18 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 13.06.18 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 20.06.18 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 27.06.18 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 04.07.18 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 11.07.18 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 18.07.18 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 25.07.18 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 01.08.18 יום ד׳
    שעה: 17:00
    חשוב לדעת על הקורס:

    * במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
    * משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
    * במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 14 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות ואו לקבל החזר מקדמה. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
    * ידוע לי כי בזמן ההרשמה שולמה מקדמה בלבד, את השלמת התשלום יש לשלם 7 ימים לפני תחילת הקורס
    *השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
    *חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
    * במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
    * מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
    * ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
    15 תגובות
    דירוג ממוצע: 5
    מור אבנר
    2018-08-01 22:44:38
    אני בן 67 וזהו אחד הקורסים הכי מהנה שהייה לי חבל מאד שזה קצר מאד
    עינת מרגלית
    2018-01-30 21:44:41
    היה מעולה, כיפי, מועיל ומלמד.
    אילה מדהימה ושיחקה אלוף.
    אסף אורן
    2017-11-16 20:33:43
    הייתי בקורס לפני קצת יותר משנתיים.לאחר לימודי בישול רבים,ברצוני לציין שהקורס מועבר באופן מקצועי,שפית מדהימה,שניתן ללמוד ממנה המון,הידע והאופן בו היא מעבירה אותו משפרים ומשדרגים את הידע,וכמו כן מומלצת ומהנה לחובבי הבישול.
    חיה זימן
    2017-07-10 13:10:35
    ואו. היה מושלם.
    אילה מדהימה בלימוד, בנתינה, בהכוונה, בהכלה בהיותה מי שהיא ומה שהיא - לא יכולתי לבקש שף טוב יותר ממנה!
    למדתי להשתמש במוצרים שלא העזתי מעולם להתקרב אליהם.
    הכל מאד ברור ופשוט להכנה.
    תודה רבה
    אורלי בקשי
    2017-03-03 09:01:22
    קורס מעולה למדתי המון אשמח לחזור לעוד קורסים.איילה ולימור היו מדהימות
    נטע ארז קרונפלד
    2017-02-19 13:43:44
    מקצועי, מלמד, מעשיר
    קורס מומלץ בהנחייתה של השפית איילה ארוך, שלא הפסיקה להרעיף עלינו ידע, חיוכים וגם כוס יין פה ושם
    כיף אמיתי.
    מירב
    2017-02-17 21:42:54
    הקורס היה מקצועי והתנהל באווירה מהנה. למדתי רבות במהלך המפגשים. איילה השפית מקצועית וכן מקסימה ברמה הבין אישית, עם יכולת מדהימה לנהל את השיעור ולהיות בו זמנית מעורבת בכל המתרחש. לימור הסו שפית מקצועית ומהממת, סייעה בכל בקשה ותמיד עם חיוך רחב. חומרי הגלם מצויינים והכל בשפע. למדתי, נהניתי והיה מאד מאד טעים.
    רנצר שרה
    2017-02-15 08:09:27
    נהניתי מאוד הקורס היה חוויה נהדרת , השפית איילה ארוך הייתה מדהימה וגם לימור הסו שפית הייתה מקסימה , למדתי המון הכל היה בשפע ובנדיבות בטוח שעוד נפגש .
    יהודה ןינשטיין
    2017-02-14 09:20:30
    נהנתי מאוד אפילו קצת גדול עלי!!
    אורלי בקשי
    2017-02-14 07:16:57
    הקורס היה מעולה.השפית איילה מדהימה מעניינת מנוסה מאוד ומסבירה ומדגימה ברמה גבוה.לימור שהייתה הסו שף הייתה מצויינת לבבית עוזרת בעת הצורך.הקבוצה הייתה מגוונת ומגובשת.המתכונים היו מעניינים ומשובחים.לסיכום נהנתי מאוד.
    שושי סמוגורה
    2017-02-14 06:56:20
    היה פשוט קורס נפלא ! מקצועי ! כייפי ! עשיר בידע ומתכונים ! וצוות שפיות פשוט תותחיות איילה ולימור שהן מדהימות ומקסימות ומקצעויות . בקיצור הצלחה נהדרת וכמובן שאמשיך להמליץ עליו כמו שעושה עד עכשיו !
    אורייט (אורית) שלמיי
    2017-02-13 22:10:23
    קורס נפלא עם איילה האכפתית הנפלאה שמאפשרת ליחס אישי. לימור המלווה גם נהדרת ומוכשרת וכל כך קשובה אם צריך עזרה. העשרתי את הידע בתחום,נחשפתי לשיטות ולמתכונים. נתרמתי ונהנתי. היה אוכל בטוב טעם ובשפע. אמליץ בחום וארצה מאד להתנסות שוב בהמשך
    ברוך אקסלרוד
    2017-02-13 21:31:34
    היה מצוין
    גרגורי קלמן
    2016-10-13 23:19:56
    קורס מצוין, ממוקד וטעים, נותן כישורים, ידע ובטחון למטבח וארוחות נגישות ואיכותיות.
    הועבר בצורה טובה מאד, נינוחה ומעניינת על ידי השפית איילה.
    ממליץ על הקורסים וסדנאות של איילה
    לירון ניסים
    2016-09-06 21:38:33
    הקורס היה פשוט מעולה המתכונים מדהימים ו במיוחד השפית איילה שהיא פשוט מקסימה ונחמדה ולמדתי ממנה המון תודה על כל שיעור

      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!