Go TOP

אספקה עד 5 ימי עסקים – עקב המצב יתכנו עיכובים בהספקת המשלוחים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    עזרה וצור קשרעזרה וצור קשר icon user שלום אורח,
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
    קורס בישול

    קורס בישול

    מודיעין - ישפרו (רח' המקצועות 16)
    שתף עמוד:

    קורס הבישול של 4Chef הינו קורס מקצועי המיועד לכל חובב ואוהבת בישול, המעוניין ללמוד את יסודות העבודה במטבח.

    הקורס משלב תיאוריה עם התנסות מעשית מלאה. הוא כולל 15 מפגשים - כל מפגש מובל ע"י שף או קונדיטורית המומחית באותו תחום. כל מפגש - סביב נושא או מטבח מרכזי אחר בעולם הקולינרי. בתום הקורס מספרים כל הבוגרים שלנו על שדרוג היכולות שלהם בעולמות הבישול, הודות להקנייה ואימוץ יסודות העבודה במטבח שנלמדו בקורס!

    הקורס מהווה מתנה מושלמת לפינוק של מכר/ה קרוב/ה או .... לפרגן לעצמכם.
    מתנה למשתתפי הקורס: מקטורן שף, חוברת מתכונים, כרטיס מועדון המעניק 10% הנחה לקניות ברשת + מתנת יום הולדת שנתית.

    cours

    סילבוס הקורס
    הכרת המטבח, שיטות חיתוך, סלטים וויניגרטים

    עבודה נכונה במטבח הכוללת כללי זהירות ועבודה עם חומרי גלם שונים. שיטות וסוגי חיתוך שונים, הכרה מקרוב של הסכין, יד ימינו של השף.

    מרקים

    נכיר סוגי מרקים שונים מהעולם ונעמוד על ההבדלים ביניהם. נתנסה בהכנת מרקים חמים, קרים, צמחוניים, בשריים ורבים אחרים.

    בשר בקר חלק א'

    היכרות ראשונית עם עולם הבשר על כלל נתחיו. סוגי יישון, אחסון נכון, עבודה וצלייה נכונה.

    בשיעור הבשר הראשון נעבוד עם נתחים לצלייה מהירה, נכין תוספות ורטבים מתאימים.

    בשר בקר חלק ב'

    שיעור שני בנושא עולם הבשר. נעבוד עם נתחים לצלייה ארוכה, נכין תבשילים וקדירות.

    עופות ובעלי כנף

    נכיר את סוגי העופות השונים, הנתחים האופייניים לכל עוף וסוג הבישול המתאים להם, נלמד לפרק עוף באופן יסודי.

    לחמים ומאפים

    נכיר את סוגי הלחמים השונים – מחמצת, שמרים ועוד, נעבור על יסודות הלחם – לישה, התפחה, עיצוב ואפייה, ונתנסה באפיית לחמים שונים.

    קינוחים
    מטבח אסיאתי

    המטבח האסיאתי מלא בטעמים, ניחוחות וחומרי גלם מיוחדים. בשיעור זה נכיר ונטעם מהמטבח האסיאתי העשיר.

    צירים, רטבים ואמולסיות

    אחד מיסודות הבישול הינו הציר. נכיר ציר ירקות, עוף, בשר ודגים. בנוסף, בשיעור זה נכיר מגוון של רטבים בסיסיים מעולם הקולינריה.

    בראנץ'

    שיעור חווייתי בו נתנסה בהכנה של ארוחת בוקר מורחבת. נעבוד עם בצקים – בריוש ופריך, ביצים מסוגים שונים, גבינות.

    פחמימות, דגנים, קטניות ותבשילי ירקות

    לכל עולם בישול יש את התוספות שלו. בשיעור זה נכיר תוספות מהמטבחים השונים, ביניהם איטלקי, צרפתי, ערבי ועוד. 

    מטבח איטלקי

    המטבח האיטלקי מצליח בכל העולם ומהווה מטבח מרכזי בישראל. בשיעור נכין מנות איטלקיות קלאסיות, החל משלב הבסיס של חומרי הגלם והכנת הבצקים ועד הגשת המנות. 

    דגים

    עולם הים הוא עולם עשיר. נכיר את ההבדלים בין סוגי הדגים – בריכות, מים מתוקים וים, נלמד כיצד מזהים דג טרי, כיצד מאחסנים, כיצד מפלטים ואת שיטות הבישול השונות המתאימות לכל דג. 

    כבש וטלה

    נכיר את הנתחים השונים ונלמד על עבודה נכונה עם כל אחד מהם.

    פרויקט גמר

    בסיום הקורס כל אחד מהמשתתפים יתנסה בהכנה של מנה אישית עפ”י בחירתו ויכין אותה תוך כדי שימוש בכל היסודות הנלמדים. בסוף השיעור תתקיים פרזנטציה וארוחה של כלל המנות אשר הוכנו בשיעור הסיום, וכן תינתן תעודת סיום קורס.

     

    רוצה לשמוע פרטים נוספים? לחץ/י כאן וניצור עמך קשר בהקדם

    הכרת המטבח, שיטות חיתוך, סלטים וויניגרטים

    עבודה נכונה במטבח הכוללת כללי זהירות ועבודה עם חומרי גלם שונים. שיטות וסוגי חיתוך שונים, הכרה מקרוב של הסכין, יד ימינו של השף.

    צירים, רטבים ואמולסיות

    אחד מיסודות הבישול הינו הציר. נכיר ציר ירקות, עוף, בשר ודגים. בנוסף, בשיעור זה נכיר מגוון של רטבים בסיסיים מעולם הקולינריה.

    מרקים

    נכיר סוגי מרקים שונים מהעולם ונעמוד על ההבדלים ביניהם. נתנסה בהכנת מרקים חמים, קרים, צמחוניים, בשריים ורבים אחרים.

    בראנץ'

    שיעור חווייתי בו נתנסה בהכנה של ארוחת בוקר מורחבת. נעבוד עם בצקים – בריוש ופריך, ביצים מסוגים שונים, גבינות.

    בשר בקר חלק א'

    היכרות ראשונית עם עולם הבשר על כלל נתחיו. סוגי יישון, אחסון נכון, עבודה וצלייה נכונה.

    בשיעור הבשר הראשון נעבוד עם נתחים לצלייה מהירה, נכין תוספות ורטבים מתאימים.

    פחמימות, דגנים, קטניות ותבשילי ירקות

    לכל עולם בישול יש את התוספות שלו. בשיעור זה נכיר תוספות מהמטבחים השונים, ביניהם איטלקי, צרפתי, ערבי ועוד. 

    בשר בקר חלק ב'

    שיעור שני בנושא עולם הבשר. נעבוד עם נתחים לצלייה ארוכה, נכין תבשילים וקדירות.

    מטבח איטלקי

    המטבח האיטלקי מצליח בכל העולם ומהווה מטבח מרכזי בישראל. בשיעור נכין מנות איטלקיות קלאסיות, החל משלב הבסיס של חומרי הגלם והכנת הבצקים ועד הגשת המנות. 

    עופות ובעלי כנף

    נכיר את סוגי העופות השונים, הנתחים האופייניים לכל עוף וסוג הבישול המתאים להם, נלמד לפרק עוף באופן יסודי.

    דגים

    עולם הים הוא עולם עשיר. נכיר את ההבדלים בין סוגי הדגים – בריכות, מים מתוקים וים, נלמד כיצד מזהים דג טרי, כיצד מאחסנים, כיצד מפלטים ואת שיטות הבישול השונות המתאימות לכל דג. 

    לחמים ומאפים

    נכיר את סוגי הלחמים השונים – מחמצת, שמרים ועוד, נעבור על יסודות הלחם – לישה, התפחה, עיצוב ואפייה, ונתנסה באפיית לחמים שונים.

    כבש וטלה

    נכיר את הנתחים השונים ונלמד על עבודה נכונה עם כל אחד מהם.

    קינוחים
    פרויקט גמר

    בסיום הקורס כל אחד מהמשתתפים יתנסה בהכנה של מנה אישית עפ”י בחירתו ויכין אותה תוך כדי שימוש בכל היסודות הנלמדים. בסוף השיעור תתקיים פרזנטציה וארוחה של כלל המנות אשר הוכנו בשיעור הסיום, וכן תינתן תעודת סיום קורס.

     

    רוצה לשמוע פרטים נוספים? לחץ/י כאן וניצור עמך קשר בהקדם

    מטבח אסיאתי

    המטבח האסיאתי מלא בטעמים, ניחוחות וחומרי גלם מיוחדים. בשיעור זה נכיר ונטעם מהמטבח האסיאתי העשיר.

    אילה ארוך
    בהנחיית השפית: אילה ארוך

    איילה, בוגרת לימודי Cordon Bleu בפריז, עבדה במשך שנים רבות במספר מסעדות מובילות בפריז: le procop, chez paul, ו-l'apart, בהן התקדמה במהירות בסולם הדרגות. לאחר שפתחה בארץ את מסעדת עדנה ביסטרו וגם קייטרינג בוטיק, עוסקת איילה כיום בייעוץ קולינרי ומעבירה ב-4Chef מגוון של סדנאות שף וכן את קורס הבישול היוקרתי של הרשת.  

    לעמוד השף >
    שתף עמוד:
    meeting_tx
    תאריך: 06.11.17 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 13.11.17 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 20.11.17 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 27.11.17 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 04.12.17 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 11.12.17 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 25.12.17 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 01.01.18 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 08.01.18 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 15.01.18 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 22.01.18 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 29.01.18 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 05.02.18 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 12.02.18 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 19.02.18 יום ב׳
    שעה: 17:00
    חשוב לדעת על הקורס:

    * במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
    * משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
    * במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
    *השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
    *חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
    * במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
    * מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
    * ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
    18 תגובות
    דירוג ממוצע: 5
    תירוש נחום
    2020-08-23 18:05:17
    קורס מקיף מאוד שמלמד מהיסוד ומתפתח עם התקדמות השעורים , השפית איילה עם הרבה סבלנות וגישה נעימה תורמת הרבה מאוד להצלחת הקורס
    בן לוי
    2020-02-26 16:06:19
    מושלםםם
    דוד גרבר
    2020-02-26 13:23:51
    I thought the course was excellent and enjoyed it very much
    גלעד ויס
    2020-02-25 21:39:13
    מעולה!
    איילה ומיכל תותחיות!
    כיף גדול
    שי טברהם
    2020-02-25 21:31:35
    היה מקסים
    רותי טפר
    2019-10-02 22:55:38
    ברצוני לומר לשפית אילה תודה רבה שזכיתי להכיר אותך. היה קורס מהנה ומעשיר מאחלת לך ישר כוח שנה טובה וגמר חתימה טובה.
    רבקה צבאן
    2019-02-25 10:45:43
    היה לי לעונג ללמוד בקורס במכללת פור שף במודיעין, אבקש להודות לשפית איילה ארוך ולכל צוות השפים שלימדו אותנו בצורה חוויתית ומעניינת. כמו כן לכל צוות העובדים בחנות שנתנו לנו להרגיש בבית. תודה.
    מורן יוקלר
    2019-02-06 00:01:34
    קורס איכותי בהובלת אילה המקסימה!
    מומלץ ביותר :)
    מורן יוקלר
    2019-02-05 17:37:47
    קורס איכותי בהובלת אילה המקסימה!
    מומלץ ביותר :)
    דניה וייס
    2019-02-04 22:53:07
    הקורס מעשיר ומגוון, השפית איילה ארוך מדהימה ומקצועית כמו גם השפים האורחים. המקום נעים עד מאוד. זו הייתה חוויה מעשירה וטעימה לכל אורך הדרך. מחכה כבר להמשך...
    דוד ברזילי
    2018-08-26 17:05:44
    באתי עם ציפיות גבוהות, והקורס לא רק שענה עליהן, אלא עבר אותן בהרבה.
    איילה המדהימה, אנרגטית, מקפידה, מסבירה בצורה מעולה ומאוד איכפתית.
    התלהבתי מאוד ואני מלהיב את הסובבים אותי.
    ממליץ בחום (גבוה)!!!
    אלי אקשטיין
    2018-08-14 10:26:57
    הקורס היה מעולה, בעיקר בזכות איילה אשר הדביקה את כולם באהבת הבישול והיצירה. גם הסושפיות שלה היו מעולות, אדיבות וסבלנות עד אין קץ. הרווחתם שגריר...
    אודי גביש
    2018-08-14 10:00:49
    קורס מעולה, אהבתי את יכולת ההדרכה של השפית איילה ארוך, היכולת שלה להביא את האהבה לבישול כדרך חיים, את העדיפות לעשיה בבית מאשר לקנות, את הגמישות שלה לגבי הזמן שתמיד קיבלנו עוד ועוד ובהנאה גדולה. הקורס הסיר מחסומים ונטע המון ביטחון עצמי להעז ולעשות מתוך ידע והנאה. מן הצד השני הייתי שמח אם היו עוד הרצאות של רקע תיאורתי
    ארביב זהבה
    2018-08-13 23:34:30
    היה מצויין למדנו המון. המדריכה איילה שפית מדהימה מקצוענית, קשובה, בעלת ידע רחב בתחום ומעבירה באופן רהוט וברור עם סבלנות. המצרכים בשפע וברמה גבוהה ואיכותית.
    דינה שוחט
    2018-02-19 21:57:07
    היה מהנה נהנתי מכל רגע. רמה גבוהה ובעיקר הכי כייף היה עם איילה מקסימה נעימה ומקצועית אין עליה
    כל הכבוד
    יעל סירי
    2017-08-28 23:58:05
    מדהים מדהים
    איילה פשוט מהממת ,רועי היה מדהים
    חוויה מענגת עם קבוצה יוצאת מהכלל
    שאפו ענק
    אלה דברן
    2017-08-28 22:15:51
    קורס מעולה, מקצועי, תרם לי הרבה. איילת ארוך שפית מהמדרגה הראשונה.
    בועז מיכה
    2017-08-28 21:35:25
    קורס נפלא ומהנה. מחכה בקוצר רוח לקורס למתקדמים. תודה לאיילה ושאר השפים שנתנו מעצמם ללמד אותנו ולרועי ושאר העוזרים על כאב הראש שעשינו להם.

      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!