Go TOP

אספקה עד 5 ימי עסקים – עקב המצב יתכנו עיכובים בהספקת המשלוחים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    עזרה וצור קשרעזרה וצור קשר icon user שלום אורח,
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
    קורס בישול מתקדם

    קורס בישול מתקדם

    מודיעין - ישפרו (רח' המקצועות 16)
    שתף עמוד:

    קורס בישול  6 מפגשים שבועיים.

    הקורס לוקח את התלמידים צעד אחד קדימה לעבר עולם הבישול, תוך לימוד שיטות עבודה ושימוש בחומרי גלם מיבשות שונות ומהמסורות המרתקות ביותר בעולם הבישול.

    הקורס יתבצע בצורת לימוד מעשית פרטנית , כאשר לאחר הדגמה פרונטאלית ופרטנית של השף כל קבוצה תתנסה באופן אישי בהכנת כל אחת ואחת מהמנות הנלמדות בקורס תוך שימת דגש על טכניקה, טעם והגשה.

    מחיר הקורס: 2100 ש"ח
    הרשמה לקורס (מקדמה) : 500 ש"ח
    יתרת התשלום: 1600 ש"ח
    * יתרת התשלום יש לשלם 7 ימים ממועד הקורס, ניתן לחלק לעד 12 תשלומים ללא ריבית

    cours

    סילבוס הקורס
    הכרת המטבח, שיטות חיתוך, סלטים ורטבים .

    עבודה נכונה במטבח הכוללת כללי זהירות ועבודה עם חומרי גלם שונים. 
    שיטות וסוגי חיתוך שונים, הכרה מקרוב של הסכין, יד ימינו של השף.

    בשר בקר בישול קצר

    היכרות עם עולם הבשר על כלל נתחיו. סוגי יישון, אחסון נכון, עבודה וצלייה נכונה.
    נכין מנות שונות בצורות בישול קלאסיות, צלייה, טיגון, כבישה .
    המנות ילוו בתוספות קלאסיות .

     

    דגים

    עולם הים הוא עולם עשיר.
    נכיר את ההבדלים בין סוגי הדגים – בריכות, מים מתוקים וים, נלמד כיצד מזהים דג טרי, כיצד מאחסנים, כיצד מפלטים ואת שיטות הבישול השונות המתאימות לכל דג. 

    עופות ובעלי כנף

    נכיר את סוגי העופות השונים, הנתחים האופייניים לכל עוף וסוג הבישול המתאים להם.
    בשיעור נכין מנות שונות מחלקי עוף ונלמד להכיר שיטות בישול שונות המנות ילוו בתוספות מתאימות.

    בשר בקר בישול ארוך

    חלק שני עם עבודה בבשר בקר, בשיעור נכיר את הנתחים המיועדים לבישול ארוך.
    נלמד מהו בישול בקדרה, צלי בקר ובשר מתפרק .
    המנות ישולבו עם תוספות קלאסיות.

    מטבח עולמי

    בשיעור זה נעשה הכרות עם מטבחים קלאסיים איטלקי, אסיאתי ואמריקאי
    נלמד על רקע התרבויות השונות, שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים, ויצירת מנות ייחודיות ומגוונות.

    הכרת המטבח, שיטות חיתוך, סלטים ורטבים .

    עבודה נכונה במטבח הכוללת כללי זהירות ועבודה עם חומרי גלם שונים. 
    שיטות וסוגי חיתוך שונים, הכרה מקרוב של הסכין, יד ימינו של השף.

    עופות ובעלי כנף

    נכיר את סוגי העופות השונים, הנתחים האופייניים לכל עוף וסוג הבישול המתאים להם.
    בשיעור נכין מנות שונות מחלקי עוף ונלמד להכיר שיטות בישול שונות המנות ילוו בתוספות מתאימות.

    בשר בקר בישול קצר

    היכרות עם עולם הבשר על כלל נתחיו. סוגי יישון, אחסון נכון, עבודה וצלייה נכונה.
    נכין מנות שונות בצורות בישול קלאסיות, צלייה, טיגון, כבישה .
    המנות ילוו בתוספות קלאסיות .

     

    בשר בקר בישול ארוך

    חלק שני עם עבודה בבשר בקר, בשיעור נכיר את הנתחים המיועדים לבישול ארוך.
    נלמד מהו בישול בקדרה, צלי בקר ובשר מתפרק .
    המנות ישולבו עם תוספות קלאסיות.

    דגים

    עולם הים הוא עולם עשיר.
    נכיר את ההבדלים בין סוגי הדגים – בריכות, מים מתוקים וים, נלמד כיצד מזהים דג טרי, כיצד מאחסנים, כיצד מפלטים ואת שיטות הבישול השונות המתאימות לכל דג. 

    מטבח עולמי

    בשיעור זה נעשה הכרות עם מטבחים קלאסיים איטלקי, אסיאתי ואמריקאי
    נלמד על רקע התרבויות השונות, שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים, ויצירת מנות ייחודיות ומגוונות.

    חיים סלמון
    בהנחיית השף: חיים סלמון

    חיים סלומון, שף הבית של 4Chef, הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנה בתחום הבישול והמסעדות. לאחר שסיים את לימודיו בבית הספר הגבוה "בישולים", עבד חיים במסעדת "כפות תמרים" המיתולוגית ולאחר מכן כשף במספר מסעדות. כמי שמתמחה במטבחי הים התיכון: האיטלקי, התורכי והצרפתי, מוביל חיים מזה שנים את סדנאות הבישול האיטלקיות של 4Chef, ואת סדנאות הבשר והעדות.

    לעמוד השף >
    שתף עמוד:
    מפגש 7 מתוך 6
    הרשמה לקורס
    מחיר למשתתף
    2,000.00
    בחר כמות
    1
    • אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
    meeting_tx
    תאריך: 26.02.18 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 05.03.18 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 12.03.18 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 19.03.18 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 26.03.18 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 09.04.18 יום ב׳
    שעה: 17:00
    חשוב לדעת על הקורס:

    * במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
    * משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
    * במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
    *השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
    *חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
    * במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
    * מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
    * ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
    2 תגובות
    דירוג ממוצע: 5
    אסף אורן
    2017-11-16 20:43:51
    הייתי בקורס לפני שנה וחצי,לאחר שעברתי את הקורס הבסיסי.שדרגתי את הידע.איילה מלמדת,מתכונים מעולים,עם פרשנות, שלא מביישת כל מסעדה.קורס מקצועי ומהנה.
    2016-07-05 23:45:50
    קורס מעולה ומקצועי. הקורס מעשיר בידע רב חדש, בתחום הקולינריה. איילה מדהימה, כיף ללמוד ממנה. הנאה מושלמת.

      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!